facebook

Франківчанка Тіна Кароль приголомшила несподіваним зізнанням: “закохана, як дура”

Популярна українська співачка Тіна Кароль не любить розповідати про особисте. Однак у новому інтерв’ю 36-річна зірка несподівано зізналася, що шалено закохана.

Таке одкровення артистка зробила в програмі “ЖВЛ”. Вона зазначила, що їй подобається періодичний стан закоханості, в якому вона знаходиться і зараз.

“Я закохана, як дура, але це класно, я люблю цей стан. Я в ньому перебуваю періодично, навіть якщо нікому про це не розповідаю”, – зізналася Кароль.

За словами Тіни, для неї слово “любов” має дещо інше значення.

“Необов’язково ж бути закоханою в одну людину. У мене взагалі слово “любов” має інший вимір. Це не просто щось фізичне. Це ментальна закоханість – і вона постійно”, – додала поп-діва.

У житті співачка вважає себе зухвалою і вимогливою.

“Я зухвала. А як ти думала, що все ось це – “на ніжному”? Ні! Я, звичайно, тактовна, вихована, але зухвала. Зухвала – це не погано. А як сьогодні без цього? Я хочу більшого. Вимагаю більшого, починаючи з себе”, – заявила виконавиця.

Кароль також зізналася, що їй хочеться стати м’якше.

“Хочеться. Ну і що? Перехочеться”, – сказала вона, підкресливши, що жінці важливо бути поруч з чоловіком.

Але при цьому жінка повинна бути незалежною.

“Але чоловік не повинен давати жінці можливості, щоб вона розм’якла. Тоді ці відносини потонуть в побуті. Тобто повинна бути своя незалежність – поруч, але у кожного має бути свій простір”, – підсумувала Тіна.

Читайте також:  ШОК! Розсунула ноги, а там… Тіна Кароль змусила почервоніти всіх глядачів в прямому ефірі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.