facebook

РосЗМІ: Едельвейс – це, виявляється, не просто квітка Карпат…

На тлі загострення ситуації на лінії зіткнення з тимчасово окупованими територіями Донецької та Луганської областей, очільники провідних світових держав активізували спокійне, але методичне «опускання» Путіна «нижче плінтусу».

Президент США, а за ним і лідери Німеччини, Франції, Литви та багато інших (Держдеп США, Пентагон, НАТО, ЄС) офіційно заявили, що «панькатися» з головним російським агресором не будуть.

У свою чергу Путін, який днями підписав закон, який дозволить йому обратися президентом ще двічі: у 2024 і 2030 роках, тобто до 2036 року, що фактично означає довічно (!), хоча ймовірність йому дожити до цього терміну не вища за статистичну похибку, для того, щоб відволікти увагу простих росіян від фактичного захоплення влади, продовжує жорстко блефувати.

Насамперед, це стосується масового стягнення військових підрозділів і бойової техніки до кордонів з Україною та в тимчасово анексований Крим, а також розміщення ударних сил в Арктиці.

На цьому фоні різко активізувалася пропагандистська машина Кремля. При цьому, враховуючи, що тема «что там у ніх на Украінє» звичайних росіян вже не цікавить, ФСБ-шні пропагандисти почали масоване розміщення постів і публікацій через підконтрольні структури російсько-терористичних угруповань ОРДЛО.

Теми залишаються старі – на кшталт «распятого мальчіка»…

Як пишет



 на своїй сторінці в СМ Facebook блогер Олексій Копитько, «тепер інформаційне поле Росії (перш за все) та ОРДЛО насичене повідомленнями про загибель мирних жителів через ймовірні дії української армії. Зосередилися на інцидентах, які траплялися до цього, просто не пекли. Тепер кожен такий інцидент виділяється і на ньому  «малюється» український слід.

Якщо таких інцидентів недостатньо, російські окупаційні війська легко їх «організують». Наприклад, мінування безпечних маршрутів і звинувачення у повсюдних «українських ДРГ».

Читайте також:  ЗСУ контролюють ситуацію на Донбасі, - Наєв

Після смерті хлопчика в с. Олександрівське (ОРДЛО) інфополе розігрілося (Миколаївка – підрив чоловіка,  Слов ‘ яносербськ – один малолітній загинув, одного поранено).

Російська пропаганда в дусі «українська армія вже перейшла до терору мирних жителів». Хоча українська армія не має нічого спільного з інцидентами.

Чого чекати далі цілком очевидно. Рано чи пізно, КОЛИ В МОСКОВІЇ ВИРІШАЮТЬ, ЩО ПОРА, ЖИТЕЛЬ ОРДЛО, який отримав російський паспорт, стане жертвою.

«Розп ‘ятого хлопчика» вже використали як емоційну прокачку, чекатимемо «розп’ ятого громадянина Росії» як формальний привід», – резюмує Олексій Копитько.

Але останнім «шедевром» кремлівської пропаганди є публікація в «сєпарській» групі «Сводки от ополчения Новороссии», які стверджують, що 10-та бригада ЗСУ «названа в честь 1-ї гірсько-піхотної  дивізії Третього рейху» – «Едельвейс»!

Карл, це ж шедевр! Вони ж то не знають (або й не хочуть знати), що квітка едельвейс росте у високогірних місцевостях Карпат і ніякого відношення до інших назв наша 10-ка не має!

Що ж виходить, якою б назвою квітки не назвали підрозділ ЗСУ, ця рослина може виявитися улюбленою когось і нацистів, фашистів чи інших диктаторів?

Фантазія у ФСБ-шно-кремлівських пропагандистів «зашкалює», хоча це вже навіть не фантазія, а звичайна клінічна шизофренія!

 

Шукайте деталі в групі Facebook