facebook

У Дніпрі та на Одещині померли дві 11-річні дівчинки з COVID-19

У Дніпропетровській обласній дитячій лікарні днями померла 11-річна пацієнтка, яка хворіла на коронавірус.



Водночас дівчинка такого самого віку з Чорноморська 19 квітня померла від ускладнень після COVID-19 у лікарні Одеської області. За словами медиків, у першої дитини були супутні захворювання.

Зокрема, причиною смерті мешканки Дніпра лікарі вважають не коронавірусну інфекцію, а декомпенсований цукровий діабет, яким вона страждала протягом останніх років.

В обласній дитячій лікарні зазначили, що дівчинка неодноразово лікувалася в ендокринологічному відділенні медустанови, також батьки возили її до Києва, пише видання “Наше Місто”.

“Коронавірус не є причиною летального результату, але свою негативну роль хвороба, звичайно ж, зіграла”, – розповів генеральний директор лікарні Олексій Власов.

Водночас 11-річна мешканка Чорноморська на Одещині померла 19 квітня від ускладнень, викликаних коронавірусною інфекцією. Про це написали в соціальних мережах родичі дитини, передає “Думська”.

Відомо, що п’ятикласниця провела в обласній дитячій лікарні більш ніж місяць. Унаслідок перенесеного COVID-19 у неї відмовили внутрішні органи. Примітно, що мама дівчинки також перебуває в лікарні з підтвердженим коронавірусом.

Читайте також:  Новий податок для українців: "слуга народу" уточнив, кому доведеться платити

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.