facebook

Названо топ-5 лайфхаків для одночасного оргазму (18+)

Практично в кожній сексуальній сцені в кіно герої, що займаються сексом, відчувають одночасний оргазм, немов це звичайнісінька справа. Насправді, одночасний оргазм − досить велика рідкість.



Якщо ж у вас з партнером відразу вийшло випробувати це, ви напевно здивуєтеся і зрадієте, але не варто чекати, що це стане закономірністю, пише Cosmo.

Якщо ти відчуваєш оргазм на 5, 10, 20 хвилин пізніше, ніж твій партнер − все в нормі. І все ж, якщо ти хочеш випробувати це дивовижне почуття, коли ви з партнером разом досягаєте піку, бери на замітку ці лайфхаки.

Брейк-ап

Якщо один з партнерів досягає оргазму набагато швидше, робіть перерви, щоб зосередитися виключно на задоволенні більш повільного партнера. Використовуйте руки, рот або іграшки, щоб наблизити його до оргазму, а потім поверніться до взаємних пестощів. Перерви сповільнюють одну людину і прискорюють іншу − подивіться, чи зможете ви правильно розрахувати час!

Приємний блок

Якщо твій партнер досягає оргазму швидше, ніж ти, то глибоке проникнення і часта стимуляція клітора для тебе можуть зменшити різницю в швидкості. Поза наїзниці також допомагає сповільнювати і стримувати його. Також можна додати вібруюче кільце для члена, щоб допомогти твоєму партнеру протриматися довше.

Взаємна насолода

Якщо ви хочете випробувати оргазм в один і той же час, набагато простіше спробувати разом Мастурбувати, ніж шукати певну позу. До того ж взаємна мастурбація − найбезпечніша форма сексуального контакту – ти не зможеш заразитися або завагітніти. Ляжте обличчям один до одного, наповніть руки мастилом і починайте пестити себе. Звертайте пильну увагу один на одного − звуки, вирази облич, дихання − щоб синхронізувати збудження один одного.

Читайте також:  Чоловіки розповіли, що їх найбільше нервує у жінках

Тривале задоволення

Якщо твій партнер досягає піку швидше, ніж ти, або тобі потрібно трохи більше часу, то спробуйте використовувати більш товстий презерватив (шукайте на упаковці такі слова як «тривале задоволення»). Ти навіть можеш нанести ложку десенсибілізуючого гелю, який безпечно використовувати з презервативом всередині.

Соло-любов

Якщо тобі потрібно більше часу, ніж твоєму партнеру, почни самостійно. Ляж в ліжко і насолоджуйся соло−любов’ю. Коли ти будеш готова, поклич його і продовжите разом. Якщо він вже їде, то подзвони йому і повідом, що він упускає, а якщо він в іншій кімнаті, пошуми, щоб він міг чітко уявити, що ти там робиш.

Фахівці стверджують, що це складно, але можливо, якщо ви довіряєте один одному і можете обговорювати нюанси інтимного життя без найменшого сорому, а також задовольняти сексуальні бажання партнера.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.