facebook

Увага! Пропав хлопець. Рідні благають всіх українців допомоги у розшуку! Репост, не будьмо байдужими

РІДНІ РОЗШУКУЮТЬ ЗНИКЛОГО ВІННИЧАНИНА МИХАЙЛА ЗУБЧУКА!!! МАКСИМАЛЬНЕ ПОШИРЕННЯ!!!



Вночі з 10-го на 11 квітня в мікрорайоні Тяжилів зник вінничанин Михайло Зубчук 1997 року народження. Востаннє його бачили поблизу «Мрії»… Відомо, що хлопець викликав таксі, щоб поїхати додому, але в машину так і не сів.

Хлопець зростом близько двох метрів. На момент зникнення – між 23.00 і 00.00 – він був одягнений у темно-синю куртку, темні джинси й чорні кросівки.

За словами матері Михайла Надії, того вечора син з компанією був на дні народженні. Святкували його в районі нової фабрики «Рошен», що на вул. Липовецькій.

«Згодом приїхали родичі іменинниці й відвезли всіх бусом до «Мрії». Вже звідти вони мали роз’їхатись на таксі по домівках. Їхня компанія розбилась на групки, щоб по кілька людей сісти в таксі. Таксі викликали на його адресу, але в машину він так і не сів», – вказує жінка.

На відео з камер спостереження видно, як хлопець відійшов від дівчат, з якими мав їхати в одному автомобілі. Після цього його ніхто не бачив.

Рідні та поліція просять усіх, хто володіє будь-якою інформацією щодо місцеперебування Михайла зателефонувати його матері за тел. 067-433-50-04 або на спецлінію 102.

Читайте також:  Зник безвісти: в Івано-Франківську розшукують 29-річного чоловіка

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.