facebook

У Нікополі вбили відому волонтерку: допомагала бійцям з початку війни

У Нікополі Дніпропетровської області сталося жорстоке вбивство. Жінку з численними травмами доставили в лікарню, де вона померла. НП сталася в ніч на 12 квітня. Пізніше з’ясувалося, що загибла – відома волонтерка Анжела Мончинська.

Згідно з даними поліції, 51-річна жінка так і не прийшла до тями.

Підозрюваного у злочині вже затримали – ним виявився 25-річний житель Нікопольського району.

“12 квітня о 5:40 до чергової частини Нікопольського районного управління поліції надійшло повідомлення від фельдшера швидкої медичної допомоги про те, що в травматологічне відділення з тілесними ушкодженнями будівлі по вул. Електрометалургів доставили жінку, яка від отриманих травм померла”, – йдеться в повідомленні.

Зараз правоохоронці з’ясовують всі деталі події.



Як пишуть місцеві ЗМІ, загибла Анжела Мончинська зробила дуже багато для української армії. З самого початку війни разом з іншими волонтерами вона їздила на фронт, возила військовим продукти та інші необхідні речі.

У ветеранському середовищі її дуже добре знали і поважали. Анжела нагороджена медаллю “За вірність українському народові”.

Читайте також:  Це підстава: колектив Івано-Франківського архіву спростовує звинувачення щодо керівника Ігора Гриника, якого затримали на хабарі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.