facebook

У нас зараз гірші часи, ніж за “Партії регіонів”, – Марцінків про ситуацію з карантином

Під час ефіру на радіо “Західний полюс” міський голова Руслан Марцінків прокоментував рішення Уряду про продовження “карантинної зони”.



Слухачі радіо поцікавились у мера, чому цим питанням не займаються юристи, адже МОЗ порушує ж свої правила виходу з “червоної” карантинної зони, пише Бліц-Інфо.

“Є ідея, що МОЗ спеціально не виводить Прикарпаття з “червоної” зони, тим самим порушує створені ними ж правила. Ваш юридичний відділ має всі підстави судовим рішенням змусити вивести область з “червоної” зони”, бо так через політичні чвари прийдеться до нових виборів сидіти в ній”, – звернулись слухачі до Марцінківа.

Очільник громади відповів, що про постанову Кабінету Міністрів є два судових позови, і мерія судиться понад сім місяців, а рішення в Київському окружному адміністративному суді досі немає.

“Теоретично в нас є суди, але немає термінів розгляду. Можуть і до нових виборів розглядати це питання. Це все правильно, але в юридично-демократичній країні, а ми бачимо, що відбувалося на 87 виборчому окрузі, де був масовий підкуп виборців, фальсифікації й інші речі. Те, що відбувалося на цьому виборчому окрузі показує, що у нас зараз навіть гірші часи, ніж за “Партії регіонів”, яка хоча б прикривалася якимось законними методами. Сьогодні при владі є піонери “Партії регіонів” і ті методи стають пряміші та брутальніші. Ми можемо говорити про закон, але сьогодні довіра до судової гілки влади, згідно з останніми дослідженнями, тільки 4%”,- зауважив голова.

Читайте також:  Міський голова Івано-Франківська сів за кермо трактора (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.