facebook

Зеленський терміново вирушив на Донбас через загострення

У четвер, 8 квітня, президент України Володимир Зеленський вирушив із робочою поїздкою на Донбас.



Як повідомляє пресслужба ОП, гарант відвідає передові позиції, де окупанти постійно порушують режим всеосяжного і стійкого припинення вогню і де внаслідок ворожих обстрілів загинули і були поранені українські захисники.

“Володимир Зеленський їде на Донбас як Верховний Головнокомандувач, щоб поспілкуватися з військовими і підтримати бойовий дух захисників. Президент зустрінеться з українськими військовими, які несуть службу на передовій”, – відмічено в повідомленні.

Нагадаємо, що 7 квітня, російсько-окупаційні війська 7 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Внаслідок обстрілу один український військовослужбовець отримав осколкове поранення. 8 квітня під ворожими обстрілами загинув воїн ЗСУ.

6 квітня в зоні проведення Операції Об’єднаних сил один воїн ЗСУ загинув під ворожими обстрілами, ще один боєць загинув в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої.

5 квітня російські окупаційні війська 7 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Під ворожими обстрілами загинули двоє українських військових.

Читайте також:  Україна не фашистська держава - Ходаковський

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.