facebook

В Україні змінили дати проведення пробного ЗНО: всі подробиці

У Чернігівській області та в Києві через обмеження на проїзд в громадському транспорті перенесли проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) на 24 квітня.



Про це повідомляє прес-служба МОН.

В інших регіонах України пробне ЗНО відбудеться в запланований час – 10 квітня. Також для всіх учасників тесту є можливість завантажити тестові зошити з будь-яких навчальних предметів з переліку і пройти тестування вдома.

Однак зміниться дата внесення відповідей в сервіс “Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання”. Учасники, які пройдуть пробне тестування 10 квітня, зможуть це зробити 10-14 квітня – за планом. А учасники з Києва та Чернігівської області – з 24 до 28 квітня.

Результати пробного ЗНО (за шкалами 1-12 балів, 100-200 балів) будуть розміщені в особистих кабінетах всіх учасників оцінювання до 30 квітня.

Відеокоментарі до завдань тестів будуть доступні 11 квітня. Але учасників, які здають пробні тести пізніше, просять утриматися від ознайомлення з матеріалами тестів, на які вони були зареєстровані.

“Це важливо, щоб отримати максимальний ефект від проходження тестування в аудиторії і краще зрозуміти, чого очікувати під час основної сесії ЗНО”, – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  Карантин в Україні: у МОН розповіли, що буде із ЗНО та вступною кампанією

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.