facebook

“Нафтогаз“ жорстоко надурив своїх клієнтів: стали відомі подробиці обману

Компанія “Нафтогаз” жорстоко надурила своїх клієнтів. У своєму Facebook-акаунті компанія опублікувала інформацію про грандіозний експеримент, який вона проводить спільно з голландською асоціацією флористів.



“Нафтогаз” розповів, що упродовж місяця газовики додаватимуть до газу новий одорант – речовину, що має різкий запах. Адже, як відомо, сам метан не має запаху. І через це виявити можливий виток газу буває важко. Тому в газ додають міцний ароматизатор, який міг би сигналізувати про небезпеку. Але в нього запах неприємний. Отже, газовики вирішили піти на експеримент – додати до газу запах тюльпанів.

“Голландська асоціація флористів визначила 2021 рік – роком тюльпанів. У квітні газові компанії 47 країн світу (у тому числі і України) долучаються до ініціативи Асоціації та додають в природний газ ароматизатор “Тюльпан”, – пояснили в “Нафтогазі” вибір саме такого ароматизатору.

Газовики повідомили клієнтам, що запах тюльпанів стане вловимий ближче до вечора, коли газ із новим ароматизатором дістанеться їхніх домівок.

“Уже з сьогоднішнього дня, готуючи на кухні вечерю або запалюючи газову колонку, ви відчуєте приємний запах одного із символів весни – тюльпану. Будемо вдячні, якщо поділитеся досвідом у коментарях до цього посту. Обрані коментарі будуть перекладені англійською та надані Асоціації флористів для опису експерименту”, – пообіцяли в “Нафтогазі”.

Мабуть, не треба описувати, як десятки, а може й сотні клієнтів радісно принюхувались до своїх конфорок із надією вловити запах тюльпанів.

Далеко не всі звернули увагу, що “Нафтогаз” додав до цієї інформації хештег #1квітня. Втім, коли обман став очевидним, багато клієнтів компанії відмітились у коментарях під цією публікацією.

“І що ви думаєте? Пішла перевіряти.Підійшла до плити, а потім згадала яке число.”, “Хай йому грець, а я купилась, думала це правда”, “Дякую за гарний настрій! Веселого дня!”, “Досить так жартувати))) А то люди без гумору не зрозуміють”, “А можливо додати маріхуани, ото б попит на газ був би шалений”, “Кохана дружино, всі тюльпани біля твоїх ніг, Ой, не так – всі тюльпани в твоїй газовій плиті”, – прокоментували новину клієнти.

Читайте також:  Меру Івано-Франківська вручили орден Святого Апостола Андрія Первозванного І ступеня (ФОТО)

Щоправда, дехто порадив, що краще у газ додати ще трохи газу. І люди зовсім без гумору порадили додавати боржникам запах фекалій. Ну то вже геть зайве, бо зараз тарифи на газ немалі, боржників багато, і тому цей запах міг би перебити аромат від усіх тюльпанів світу.

А вже з травня на українців чекають нові, річні, тарифи на газ. Що готують споживачам газопостачальники, достеменно ще невідомо.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.