facebook

Коли з’являється моральне право завести коханця

Вражаюче, але, виявляється, таке право є!



Відповідальність за все, що відбувається у відносинах, ділиться між двома партнерами. І як би непросто це було визнати, навіть коли мова йде про зраду. Прийнято вважати, що той, хто зрадив, відразу ж повинен бути засуджений і розп’ятий. А ось друга сторона ніякої відповідальності за те, що відбувається не несе, але …

Виявляється, є таке право – завести коханця, вважає bagira_belaya. Як пише автор, це право настає в тому випадку, коли дружина перетворюється для чоловіка в меблі, в обслуговуючий персонал, в бабу для биття, в тяглову силу і т.д. – він просто зобов’язаний отримати відповідь у вигляді важких рогів, а розлучення для нього буде занадто простим покаранням.

Ані 30 років, в шлюбі вона 9 років і у неї є дівчинка семи років. Чоловікові 35, і він вже років зо три мало цікавиться нею як жінкою. І не тому, що зраджує на стороні, просто спочатку слабке лібідо пішло остаточно, а диван і пивко посилили цю справу. Каже, що раніше якось намагався і обдаровував її ніжностями хоч раз в тиждень, але ось уже рік взагалі перетворився на тюленя. А коли вона починає йому натякати або навіть приставати, може дійти до образ і звинувачень її в сказі органу, звідки беруться діти.

І це все, зауважте, відбувається не в дрімучому селі, а в великому місті, де існують всякі психологи, sексологи і інтернет з усякою навчальноюта стимулюючою фігньою.

Він працює якимось менеджером, особливо не перепрацьовує, але по приходу додому плюхається на диван і нічого не робить. Тобто побут повністю на ній, а заробляє вона в два рази більше за нього.

Читайте також:  Син з-за кордону приїхав із кoхaнцeм. Усюди разом ходили, на людях обіймалися. Дід Степан аж помиpaти передумав, лікарі кажуть шoк так подіяв

Про розлучення вона якось заїкнулася, так він почав кричати, що вона, погана, хоче тільки одного, і що настільки у неї все ненормально, що не може потерпіти ще трохи його життєвий спад. Але при цьому нічого не робить – пиво, чіпси, диван ….

І ви знаєте, я погоджуся з Анею, таке право у неї є! Незадовільний sекс взагалі дає право на розлучення, тим більше що партнер нічого змінювати не хоче. А в даному випадку можна спочатку завести коханця, а потім розлучення – щоб виросли у цього оленя гіллясті роги.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.