facebook

“Як таке можливо?” – Кондратюк б’є на сполох і вимагає від СБУ негайно втрутитися в скандал на Донбасі

Відомий продюсер і шоумен Ігор Кондратюк опублікував 2 фотографії, які підтверджують розшук Аксьонова органами МВС і наявність у нього російського громадянства



Відомі українці в соціальних мережах вимагають негайної реакції держави на скандал, що стався на виборчому окрузі №50 у Донецькій області, де перемагає мер Добропілля Андрій Аксьонов.

У 2014 році Аксьонов організовував на Донбасі референдум за проголошення “ДНР” і відділення від України.

Телеведучий і продюсер Ігор Кондратюк на своїй сторінці в соціальній мережі facebook. обурений тим, що українські спецслужби і органи Центральної виборчої комісії допустили до участі у виборах людини, який працював на державу-агресора на самому початку окупації Донбасу.

“Як таке можливо??? Навіщо ми платимо зарплати невігласам /пройдисвітам/ прид**кам з СБУ і ЦВК??? Хто дозволив йому зареєструватися кандидатом в депутати ВР??? Як цей антиукраїнський (антидержавний тобто) Андон може бути депутатом ВР??? Такому “депутату” сміттєвого бака буде мало“, – пише Кондратюк.

Кондратюк також опублікував дві фотографії, які підтверджують розшук Аксьонова органами МВС, а також підтвердження наявності у нього російського громадянства.

Більш того, журналіст Вахтанг Кіпіані зазначив, що в порушення закону України під час передвиборної кампанії всі бігборди Аксьонова були російською мовою.

“В порушення закону – всі білборди його були російською. Але коли немає влади, то все можна”, – пише він.

“Пам’ятаю, коли обговорювали мінські, то говорили: ”Ви що, хочете щоб Моторола в ВР сидів?“. Тепер і Моторол не треба”, – коментують скандал користувачі соцмереж.

Читайте також:  Нардепи відправили Разумкова у відставку

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.