facebook

10 інтимних поцілунків, що зводять чоловіків з розуму: магія жіночих дотиків

Якщо хочете звести з розуму від задоволення свого чоловіка, досить тільки урізноманітнити інтимне життя поцілунками.

Чоловік любить не тільки очима, а й вухами. Тому, коли цілуєте свого партнера, супроводжуйте свої ласки чуттєвими стогонами. Чоловіка не просто збуджують такі звуки. При цьому ваші губи тремтять, додатково стимулюючи його ерогенні зони.

Натяк


Ще один спосіб звести чоловіка з розуму – подарувати йому поцілунок сухими губами, але не в губи. Повільно, ледь торкаючись, проведіть своїми губами по його обличчю – лобі, скронях, вилицях.

Справа в тому, що на обличчі є маленькі, ледь помітні волоски, при ніжному дотику до яких виникають приємні відчуття.

Класика жанру
Поцілунок в губи теж може бути непростим. Як поцілувати чоловіка, щоб він збудився швидко? Для цього ніжно затисніть його нижню губу між своїх губ і злегка потягніть на себе.

Якщо в цей час чоловік виконає те ж саме з вашої верхньою губою, бажаний ефект буде досягнутий швидше.

Піднебіння – одина з найбільш чутливих ділянок тіла. Тому наступного разу під час поцілунку проведіть своїм язиком кілька разів по його піднебінню.

Деякі чоловіки стверджують, що це здатне пробудити в них бажання.

Контрастний поцілунок
Подаруйте своєму чоловікові контрастні поцілунки. Для цього налийте в один стакан холодної води, а в іншій – який-небудь гарячий напій (кава або чай). Зробіть невеликий ковток гарячого напою і доторкніться губами до зап’ястя чоловіка.

Подарувавши кілька «гарячих» поцілунків, зробіть ковток холодної води і знову беріться його цілувати.

Такі контрастні ласки справлять на чоловіка ще більше враження, якщо при цьому у нього будуть зав’язані очі.

Його ерогенні зони
Вуха
Повільно проведіть своїми губами навколо його вуха, ледь торкаючись кінчиків вух. Це збудить його чуттєвість і сприйнятливість.

Читайте також:  Українським жінкам збільшать пенсійний вік: названо дату

Потім обережно затисніть мочку вуха губами і злегка потягніть на себе. Це потрібно для того, щоб активувати нервові закінчення всередині вушної раковини. Не забувайте, що вуха – це одна з ерогенних зон чоловіка.

Шия
Ще одна неймовірно чутлива зона. Багато хто вважає поцілунок в шию виразом відвертого сеkсуального бажання.

Щоб возбудити чоловіка, необхідно цілувати бічні області шиї: від вух – вниз. При цьому добре не тільки поцілунки, а й легкі пощипування губами і покусування.

Соски
Соски – це виключно жіноча ерогенна зона? Ні. Чоловічі соски також дуже чутливі.

Пестити їх можна як напруженим кінчиком язика, так і розслабленим язиком. Як показують опитування, більшості чоловікам такі ласки доставляють масу задоволення.

Пальці
Якщо ви вважаєте, що поцілунок рук його не збуджує, то ви помиляєтеся. Торкніться кінчиком язика шкіри між його пальцями і повільно проведіть ним до кінчика одного з пальців.

Від збудження чоловіка кине в тремтіння, так як ця область, як і вуха, дуже чутлива. В кінці ніжно стисніть губами кінчик його пальця.

Секретні «кнопки»
Живіт
На тілі чоловіка в області між пупком і статевими органами знаходиться дуже чутлива зона. Приділіть їй особливу увагу безпосередньо перед сеkcом.

Кілька ніжних, але досить пристрасних поцілунків цієї зони «заведуть» його за лічені секунди. Але не поспішайте опускатися нижче – протягом декількох хвилин пестіть саме це місце.

Хребет
Якщо ваш чоловік любить, коли йому роблять масаж, значить, йому точно сподобається такий незвичайний масаж за допомогою язика. Нехай ваш чоловік ляже на живіт.

Підійдіть до нього ззаду і доторкніться своїми губами до його потилиці. Потім повільно покрийте поцілунками його хребет, а також області справа і зліва від нього, поступово опускаючись все нижче і нижче.

Читайте також:  Що робити з крижмою після хрещення і як правильно її зберігати?

Якщо масаж руками розслабляє, то масаж язиком, навпаки, збуджує.

Ноги
Жінки вважають, що чоловіки не люблять прелюдію. Але це знову ж таки невірно. Ще один спосіб звести чоловіка з розуму – пестити шкіру його ніг в області від колін до стегон.

Сядьте перед чоловіком навпочіпки і повільними, ніжними рухами проводите язиком по шкірі вище колін, піднімаючись поступово вище.

Коліна
В області колін знаходиться маса нервових закінчень, саме тому люди дуже часто бояться лоскоту в цьому місці. Особливо чутлива підколінна западина. Пестьте кінчиком язика цю область, супроводжуючи поцілунки глибоким і повільним диханням.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.