facebook

Закатували, а тіло викинули в канаву: у Києві жорстоко вбили ексбійця АТО та відомого активіста (фото)

Нещодавно правоохоронці затримали в столиці України зловмисників, які причетні до викрадення та убивства добровольця, громадського активіста. Трьом особам повідомили про підозру.


Про це повідомили у пресцентрі прокуратури Києва на сторінці в Facebook.

Слідство встановило, що 24 березня невідомі увірвалися до квартири загиблого на Печерську. Вони били його уподовж години, а потім на автомобілі повезли у невідомому напрямку.

Про зникнення повідомили родичі, які також вказали, що у активіста нещодавно був конфлікт з невідомими особами.

Тіло активіста знайшли у неділю, 28 березня. Злочинці вбили чоловіка, а тіло заховали в одній із закинутих канав Київської області.

У прокуратурі розповіли, що наразі тривають слідчі дії. Поліція встановлює можливих співучасників та мотиви злочину. Найближчим часом затриманим оберуть запобіжні заходи.

Згодом подробиці повідомив “Діалог.UA”, показавши фото і розкривши ім’я вбитого.

Так, доброволець і громадський Олександр Мандич, підозрюваних у жорстокому вбивстві якого затримали в Києві, нібито загинув від удару ножем у спину. За словами його знайомих, останнім часом він “займався протидією квартирним аферам і конфліктував із групою рейдерів”.

Як відомо, 37-річного чоловіка після побиття викрали з квартири, тільки через чотири дні пошуків його знайшли зарізаним у покинутій канаві на Київщині.



Видання нагадало, що учасника Революції Гідності, бійця АТО Олександра Мандича з позивним “Ташкент” троє невідомих осіб у масках викрали з його квартири 24 березня. Водночас наголошується, що нападники не просто сильно побили активіста. Виявилося, що стіни й підлогу його помешкання “були забруднені кров’ю, а на підлозі знайшли вибитий зуб”.

“Очевидці публікували фото розгромленої квартири, де меблі й речі були розкидані по кімнатах. Сусід Мандича встиг записати відео викрадення”, – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  В Італії пенсіонер жорстоко вбив українку, з якою 17 років прожив у шлюбі: подробиці трагедії

Напередодні в поліції заявили, що підозрюваних у викраденні й вбивстві активіста затримали, і вони зізналися у скоєному.

Тоді як знайомі загиблого писали в соцмережі, що останнім часом він “займався протидією квартирним аферам і конфліктував із групою рейдерів”, Мандич звертався по допомогу до фахівців і називав багато даних колекторів. Із його слів, один із них намагався обманним шляхом відібрати квартиру ветерана АТО. Але в поліції Київської області не прокоментували таку інформацію про загибель Мандича.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.