facebook

У Калуській громаді на вакцинацію від COVID-19 записалося понад 300 освітян

Відсьогодні, 24 березня, розпочалася вакцинація працівників закладів загальної середньої освіти, дошкілля та позашкілля Калуської міської територіальної громади.



Як повідомила «Калуш ФМ» начальниця управління освіти Калуської міської ради Ірина Люклян, наразі вакцинуватися виявили бажання понад 300 освітян, пише Фіртка.

У середу, 24 березня, у Калуському міському центрі первинної медико-санітарної допомоги вакцинують працівників шкіл, ліцеїв і гімназій, а 25-го березня вакцинуватимуть працівників садків та позашкільних закладів.

За словами заступника головного лікаря Калуського міського центру ПМСД Богдана Семаньківа, на вчорашній день, 23 березня, мобільна бригада і пункти щеплень у поліклініці провакцинували 700 жителів громади, а сьогодні ще 190 осіб.

Нагадаємо, що вакцинація проти COVID-19 у Калуші розпочалася з 15 березня. Найперше вакцинували медиків. А з 19 березня почали робити щеплення громадянам 60+, представникам силового блоку, тобто прокуратури, Національної гвардії, поліції, а також громадським діячам й іншим.

Першим у Калуші зробив щеплення медичний директор зі стаціонарної роботи Калуської ЦРЛ Ярослав Кінаш.

Читайте також:  Експерти прогнозують "карантинний рік" у світі: як коронавірус змінює спосіб життя і до чого варто готуватись уже зараз

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.