facebook

Через смерть жінки з 3-річною онукою у ДТП на Львівщині родичі відсудили 1,9 млн грн

Кам’янка-Бузький районний суд Львівщини визнав винним у вчиненні смертельної ДТП на трасі Київ-Чоп 28-річного киянина. Його засудили до дев’яти років тюрми, родичі загиблої жінки та її 3-річної онуки також відсудили у винуватця ДТП та страхової компанії 1,9 млн грн.
Про це пише Zaxid.net



Як вказано у вироку суду, який оприлюднили у реєстрі 22 березня, аварія трапилась 4 січня 2020 року на трасі Київ-Чоп біля села Банюнин. На той час 27-річний киянин керував авто Lexus GS 300, при обгоні він виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив лобове зіткнення із авто Chevrolet Malibu.

У автомобілі Chevrolet Malibu їхали четверо людей. За кермом перебував 36-річний мешканець Київської області, серед пасажирів була його дружина, 3-річна донька та теща. Унаслідок аварії дівчинка та теща загинули. Як розповіла мати, дівчинка сиділа у автокріслі на задньому сидінні та була пристебнута. Подружжя стверджує, що винуватець аварії не просив у них пробачення за скоєну ДТП.

Дослідивши матеріали справи, суддя Уляна Костюк визнала водія Lexus винним у вчиненні смертельної ДТП та ув’язнила на дев’ять років тюрми з позбавленням права керувати транспортними засобами протягом трьох років.

Також батьки загиблої дівчинки та родич її бабусі відсудили у страхової компанії та винуватця ДТП понад 1,9 млн грн. На вирок суду ще може бути подана апеляція.

Читайте також:  ДТП на Прикарпатті: автівка злетіла з дороги (фотофакт)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.