facebook

5 речей, які жінки приховують від своїх чоловіків

У романтичних стосунках чоловіків і жінок є багато таємниць, що завжди залишаться лише між ними. Однак, в кожній парі є секрети і один від одного.



У більшості дівчат є кілька речей, про які хлопці не знають, навіть якщо в них міцні відносини. Fox News дізналися про що мовчать жінки у практиків-терапевтів та психологині Крістен Карпентер, яка є докторкою філософії, директоркою відділу жіночого здоров’я та поведінки в медичному центрі у штаті Огайо, США.

Проблеми зі здоров’ям

Якщо жінка виявляє підозрілу родимку, гульку в грудях або інший симптом, вона часто ділиться з подругою і мамою, а не з чоловіком. “Жінки приховують свої занепокоєння від коханого, щоб захистити нерви чоловіка, особливо, якщо це серйозна проблема”, – розповіла психолог Крістен Карпентер. Проте, саме ваш чоловік зможе підтримати і підставити міцне плече у складній ситуації.

Проблеми у відносинах

Розбрат у парі може спровокувати будь-яка спірна ситуація. “Якщо жінкам не вдається вирішити проблеми у відносинах – вони часто відвідують психологічний сеанс самостійно, щоб зрозуміти чи потрібен їм поряд цей чоловік”, – розповідає терапевт з Канади Джоді Вот. Якщо все ж стосунки ще можна врятувати, психологи радять проводити терапію з подружжям разом.

Сексуальна невдоволеність

Психологиня Карпентер розповідає, що в її офісі є багато робітниць, які скаржаться на сексуальну невдоволеність: “Жінки дуже рідко говорять про секс, який не приносить насолоди”. Дружини не хочуть розповідати своїм партнерам про те, що не подобається у ліжку. “Це емоційно насичена тема, дівчата бояться, що ці розмови пошатнуть почуття чоловіка. Я наполегливо рекомендую розмовляти про інтим, де обоє партнерів розповідатимуть, що їм довподоби і навпаки”, – додала Крістен.

Читайте також:  “Всі чоловіки мрії зайняті. А де вільні?»: Франківчанка Тіна Кароль вперше після смерті чоловіка захотіла стосунків

Особисті успіхи

Жінки не дуже полюбляють обговорювати нову посаду, підвищення зарплати та інші досягнення. “Дівчата не хочуть відчувати, що між ними з чоловіком існують перегони, вони думають, що обговорення успіхів завадить виконати партнеру роль самця”, – припустила Крістен Карпентер. Справді, деякі чоловіки прагнуть мати поряд жінку, яка буде успішна, але не більше нього. Єдине розв’язання цієї проблеми — шукати самодостатнього коханого, який радітиме вашим перемогам.

Грошові заощадження

Жінки зберігають приховані від чоловіка гроші з різних причин, але терапевт Томаніка Уізерспун виявила, що дівчат цьому навчили матері. Експертка вважає, що кожна дівчина обов’язково повинна мати запасний план. У випадку завершення відносин – дівчата мають бути фінансово незалежні. Однак, до цього потрібно ставитися з обережністю, коли чоловік дізнається про окремі кошти, він подумає, що ви готуєтеся до розлучення. Такий секрет може негативно вплинути на стосунки, якщо хочете бути більш відвертими – спробуйте розповісти партнеру.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.