facebook

Від коронавірусу померла старша медсестра обласної клінічної лікарні

11 березня, на 67-му році життя, обірвалося життя Марії Свідрук, яка донедавна 33 роки обіймала посаду старшої медичної сестри приймального відділення. Усього в лікарні вона пропрацювала 39 років.



Про це на Facebook-сторінці написала КНП ОКЛ Івано-Франківської обласної ради, інформують “Вікна”.

“На жаль, життя медсестри забрала коронавірусна хвороба. Більше двох тижнів Марія Свідрук перебувала на кисневій підтримці, а в останні дні після різкого погіршення стану, її госпіталізували у відділення анастезіології та інтенсивної терапії. Врешті її серце перестало битися.

Колектив висловлює співчуття чоловікові пані Марії, доньці, синові та онукам. Колеги діляться найтеплішими спогадами, переживаннями і словами вдячності своїй наставниці, якою Марія Свідрук була для багатьох”, — йдеться в повідомленні.

Іванна Шабат, лікарка відділення гастроенторології:

«Запам’ятаю її люблячою і мудрою жінкою, яка цінувала життя і вміла завжди бути поруч. Вона була мудрим порадником, як для медсестер, так і для лікарів. Такою Марія Володимирівна була й для мене всі п’ять років, коли я працювала на посаді завідувачки. Вона дуже любила життя й часто розповідала, як на схилі літ планує разом зі своїм чоловіком господарюватиме на улюбленій дачі…».

Ольга Романів, завідувачка відділення гастроенторології:

«Ми були пліч-о-пліч 11 прекрасних років, коли Марія Володимирівна працювала старшою приймального відділення, а я була на посаді завідувачки. Вона була взірцевою медсестрою, вміла красиво й добре організувати роботу всього відділення. Ми й пізніше підтримували особливо теплі стосунки з нею, і я завжди чекала її як рідну людину, як маму… Велика частина мого серця віднині назавжди разом з нею».

Читайте також:  Франківщина поглибить співпрацю з канадською провінцією Альберта (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.