facebook

У Сумській області брат вбив сестру, а тіло вивіз і спалив

8 березня до поліції звернулася стривожена донька, яка повідомила, що її матір — 44-річна мешканка смт. Недригайлів Сумської області вже декілька днів не виходить на зв’язок.
Про це повідомляє Департамент карного розшуку у Телеграм-каналі.



Оперативниками спільно зі слідчими Роменського РВП ГУНП в Сумській області провели комплекс оперативно-розшукових заходів та встановили, що брат безвісти зниклої жінки позбавив її життя.

Чоловік навідався до рідної сестри вночі та спричинив сварку, під час якої наніс удар ножем потерпілій в область сердця. У подальшому зловмисник, за допомогою автомобіля, вивіз тіло за місто, де намагався спалити, обливши бензином.

Транспортний засіб поганець теж відігнав по-далі та мав на меті спалити, щоб позбутися слідів вчинення страшного злочину. Однак, завдяки оперативній роботі поліцейських, нетверезого вбивцю було затримано поблизу авто.

Наразі зловмисника затримано у порядку статті 208 КПК України, йому повідомлено про підозру, вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

Читайте також:  Арешт або застава на понад 1,3 млн грн: суд призначив запобіжний захід для франківчанки, яка напідпитку збила на BMW трьох людей

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.