facebook

У прикарпатки забрали двох дітей через антисанітарію та зловживання алкоголем

У 45-річної мешканки села Шепарівці Коломийської ТГ Наталії Шашіної забрали двох 10-річних синів. Працівники відділу у справах дітей кажуть, мамі неодноразово робили попередження та просили прибрати оселю та належно доглядати за дітьми.



Хлопчиків-близнюків спершу оглянуть медики, а згодом їх відправлять до реабілітаційного центру чи у патронатну сім’ю, йдеться в сюжеті НТК.

Рішенця забрати дітей прийняв виконавчий комітет Коломийської міської ради, бо вона зловживає алкоголем та довела оселю до повної антисанітарії. У домі оголені дроти, поламані меблі брудні та розкидані речі, відсутні місця для навчання, дозвілля та сну дітей, у яких за словами фахівців є відхилення в розвитку. У будинку вибиті шибки, а на подвір’ї – безлад.

«Мама належним чином не виконує свої батьківські обов’язки. Антисанітарія, відсутні продукти харчування, мама веде асоціальний спосіб життя. Є інформація, що зловживає алкоголем, збираються посторонні компанії в оселі, що загрожує життю та здоров’ю дітей, – розповів керівник місцевої служби у справах дітей Ігор Івахнюк.

Жінку поки що не будуть позбавляти батьківських прав, дають шанс навести лад у оселі, а діти поки що будуть у теплі та безпеці.

Читайте також:  Шахраї видурили у трьох прикарпатців понад 30 тисяч гривень

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.