facebook

У Москві від голоду померла 20-річна письменниця-українка

У Москві в орендованій квартирі виявили тіло 20-річної письменниці з Одеси Аделіни Шелдон. За однією з версій, дівчина померла від голоду, вона не брала їжу протягом останніх кількох днів.



Про смерть квартирантки 22 лютого в поліцію повідомив власник житла в районі Зюзін, яке знімала дівчина, передає ” МК “. Там українка жила з січня минулого року.

“Вона була незвичайна дівчина, дуже освічена, вихована, скромна. Наче з дев’ятнадцятого століття. Це і всі сусіди відзначали… Ми з дружиною не приставали до неї з розпитуваннями, тому про особисте життя особливо не знаємо”, – розповів чоловік журналістам.

“Знаю, що вона родом з Одеси, з родичами особливо відношення не підтримувала. Тільки з мамою. Про роботу своєї теж мало говорила, мимохіть згадувала, що книги пише, все про якісь проекти твердила”, – додав власник квартири.

Він розповів, що дівчина деякий час жила в Москві, але потім поїхала. На початку 2020 року вона має знову приїхала в столицю РФ.

“Пам’ятаю, в аеропорту її зустрічав, ще звернув увагу, що на валізі наклейки з Білорусі”, – зазначив чоловік. За його словами, у дівчини були фінансові труднощі і вона не завжди платила за житло.

4 лютого москвич спілкувався з письменницею по телефону, вона ні на що не скаржилася. Через пару тижнів дружина чоловіка кілька разів намагалася додзвонитися до квартирантки, але та не брала трубку і не відповідала на повідомлення. Тоді він і вирішив з’їздити перевірити, чи все в порядку.

Замок вхідних дверей в квартиру довелося розкрити. Тіло виявили в кімнаті недалеко від ліжка. За словами власника квартири, письменниця була мертвою вже кілька днів.

Читайте також:  В’язня звільнили після 43 років в одиночній камері

Слідчі не виявили слідів насильницької смерті. Передбачається, що дівчина переводила свій організм сухим голодуванням. Про цю дієті протягом останнього року вона писала в особистому щоденнику. У будинку у загиблої майже не було їжі. Можливо, їй стало погано, але допомога вона викликати не встигла.

Видання також заявило, що письменниця вела самітницький спосіб життя і на вулицю майже не виходила.

Аделіна Шелдон почала писати в 12 років, а в 15 стала студенткою Единбурзького університету за спеціальністю “Бізнес і економіка”.

Є автором книги “Вінценосні” про французької королівської сім’ї. Вона захоплювалася кінним спортом, тенісом, танцями.

Крім того, дівчина заявляла, що не любить обмежень і дотримується “наближеного до історичних нормам” здорового харчування.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.