facebook

РЕПОСТ +++ Студентка Софія Дідик бореться з онкозахворюванням: їй необхідна допомога

Софія Дідик вже понад рік бореться з хондросаркомою крижової кістки. Але лікування не дало очікуваного результату.

Студентський та викладацький колективи, а також співробітники Університету Григорія Сковороди в Переяславі збирають кошти на лікування студентки другого курсу денної форми факультету української та іноземної мови та заочної форми факультету фінансово-економічної та професійної освіти Софії Дідик. Просять долучитися жителів міста. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Facebook-сторінку університету.

Софія вже понад рік бореться з хондросаркомою крижової кістки. Нині вона прийшла три курси хіміотерапії, яка не дала очікуваного результату. Наразі дівчина потребує операції. Студентка нашого університету – напівсирота. Вона живе з мамою та сестрою-близнючкою Соломією.

“Не будьмо байдужими до чужої біди, адже тоді вона ніколи не прийде до наших осель. Усі добрі справи зараховуються в особисту скарбничку кожного з нас”, – закликають в університеті.




Допомогти можна, переславши гроші на карту ПриватБанку: 4149 4993 4067 0619, Оксана Петрівна Дідик (мама Софії).

Нагадаємо, що у селі Харківці Переяславської ТГ Тетяна Зайцева допомагає котикам, які залишились без домівки. Це нелегка справа, адже фінансування громадська організація “Кіт у чоботях” не має, але не втрачає надії.

Читайте також:  “Зникнення деяких вихідних і плюс 4 дні до відпустки”: Усе що потрібно знати про нові зміни до Трудового кодексу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.