facebook

Названо п’ять найбільш жадібних чоловіків за знаком Зодіаку – життя з ними може перетворитися на тортури

Астрологи, які раніше розповіли про найбільш ревнивих представників гороскопу, склали рейтинг найбільш жадібних чоловіків серед знаків Зодіаку.



Про це пише видання Guru Test.

5 місце: Близнюки
Чоловіки цього знаку, звісно, можуть поділитися грошима або чимось матеріальним зі своєю другою половинкою, але майже завжди в першу чергу вони намагаються зробити це так, щоб вигідно і зручно було їм. Це означає, що чекати щедрості варто тільки від багатих і заможних Близнюків, які можуть дозволити собі купити своїй дамі машину на здачу від нового будинку на Лазурному березі.

4 місце: Риби
Четверту сходинку рейтингу посідають Риби, які дуже люблять робити подарунки, але тільки собі. Ці чоловіки в першу чергу куплять все необхідне для себе коханих, а тільки потім подивляться в сторону дружини. Що конкретно є причиною їх черствосіт і скупості, невідомо, однак, точно відомо, що вони можуть бути щедрими тільки на самому початку відносин, щоб справити гарне враження на даму.

3 місце: Діва
Чоловіків цього знаку навряд чи можна назвати щедрими. Діви не люблять порожніх і непотрібних витрат, але готові дати гроші на щось важливе і дійсно необхідне. Також вони навряд чи будуть обдаровувати подарунками малознайому жінку, оскільки їм дуже важливо бути впевненими в тому, що вона крутить з ними роман не через гроші. Діви – дуже практичні, але не жадібні до мозку кісток, тому займають третє місце і отримують бронзову медаль.

2 місце: Скорпіон
Скорпіони не робитимуть подарунків з принципу, бо впевнені, що любов – це щось духовне і не потребує матеріальних доказів. Вони справді так думають, не намагаючись прикрити таким чином свою жадібність. Починаючи відносини з Скорпіоном, ви отримуєте вірного і щирого супутника життя, але чекати від цього чоловіка подарунків не варто.

Читайте також:  На Україну чекає непростий і навіть вирішальний місяць - астролог

1 місце: Козеріг
Перше місце рейтингу найжадібніших чоловіків займають Козероги, які незалежно від рівня свого доходу не додумаються піднести своїй обраниці навіть маленький подарунок. Проблема не в патологічній жадібності представників цього знаку, а в тому, що домогтися їх довіри дуже складно. Це вкрай обережні люди, які не будуть витрачати на даму ні копійки, поки на сто процентів не переконаються в її щирості. Після цього ситуація може зміниться. Можливо.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.