facebook

Рівненській стоматологині, яка калічила дітей, оголосили про підозру: деталі

Дитячій стоматологині з м. Рівне Інні Кравчук, яка била своїх пацієнтів, повідомлено про підозру в завдаванні легких тілесних ушкоджень.



Про це інформує Офіс Генерального прокурора на своєму офіційному сайті.

Слідство встановило, що стоматологиня завдавала своїм юним пацієнтам фізичних травм, залякувала їх, викликала невпевненість і психологічні страждання. Слідчі виявили три випадки знущання над дітьми, які відбулися влітку 2020 року. Також нещодавно Інна Кравчук завдала тілесних ушкоджень ще оній дівчинці. Після прийому у лікарки в неї виявили садна на шиї та синці на плечах.

Справа набула значного резонансу. Згодом у інтернеті опублікували низку моторошних відеозаписів з камер спостереження, де Кравчук жорстоко б’є малолітніх пацієнтів. Двоє батьків, які впізнали на відео своїх дітей, звернулися до поліції.

Сама ж стоматологиня своєї вини не визнає.

Правоохоронці хотіли вручити Інні Кравчук підозру за фактом нанесення умисних легких тілесних ушкоджень та побоїв малолітнім пацієнтам (ч. 1 ст. 125, ч. 1 ст. 126 ККУ). Щоправда, ні вдома, ні на робочому місці її не виявили. Тому повідомлення про підозру вручили її батькові, адже він є її близьким родичем.

Нагадаємо, що недавно у Рівному спалахнув гучний скандал, пов’язаний зі знущанням над дітьми у стоматологічній клініці.

Додатково
Слід зауважити, що, на думку адвоката потерпілих сімей, якщо справу перекваліфікують на статтю катування, а в суді доведуть вину стоматологині, то їй загрожує позбавлення волі від 5 років

Читайте також:  Завмерла від побаченого: у Рівному жінка виявила страшну знахідку в ковбасі (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.