facebook

У Кривому Розі дівчина зарізала хлопця за кермом: трапилася ДТП

У Кривому Розі Дніпропетровської області 27-річний водій Chevrolet нібито перерізав собі горло під час сварки з дівчиною і помер на місці від крововтрати. Однак пізніше стало відомо, що його вбила кохана.



Подія трапилася ввечері 11 лютого на вулиці Транспортній. За словами пасажирки, між ними дорогою виник конфлікт, повідомляє “Перший Міський” (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

Дівчина розповіла, що чоловік спочатку намагався напасти на неї з ножем, але потім почав різати себе, наносячи рани по грудях, руках і шиї. У якийсь момент водій перерізав собі артерію. Машина продовжила котитися дорогою і врізалася в стовп.

Дівчина загиблого заявила, що він міг перебувати під впливом наркотиків. На місце інциденту виїхала бригада швидкої допомоги й поліцейські. Обставини події уточнюються.

Як пізніше повідомили на сайті Національної поліції України в Дніпропетровській області жінка намагалася видати його смерть за самогубство, а потім зізналася у скоєному.

Правоохоронці встановили, що характер та кількість спричинених тілесних ушкоджень не характерні для самогубства. Під час руху в автомобілі між жінкою та її співмешканцем стався конфлікт, в ході якого зловмисниця ножем спричинила чоловіку численні удари в шию. Водій помер за кермом, а підозрювана, щоб приховати свою причетність до злочину, всім повідомила про його самогубство.

Під час опитування 28-річна жінка зізналась у скоєнні злочину. Зараз її затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (вбивство). Санкція статі передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Читайте також:  Чоловік зарубав співмешканку сина

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.