facebook

Дівчина зі Львова втратила на війні чоловіка десантника та ледь не втратила дитину (відео)

Нещодавно з пологового будинку у Львові виписали вдову загиблого на Донбасі десантника 19-річну Олену Горошко. Жінка дізналась про смерть чоловіка будучи на 6 місяці вагітності, після почутої звістки від хвилювання ледь не втратила дитину.



Про це повідомляється у сюжеті “ТСН”.

Картошка растет как бешеная! Собираю ведро с куста! Перед посадкой в каждую ямку…
6 ч. назад
Дівчина тричі лежала на підтримці, лікарі з усіх сил боролись за збереження вагітності.

Олена розповідає, що новонароджений хлопчик спокійний, як її загиблий чоловік, та повністю похожий на нього. Жінка ховає обличчя дитини від камери, допоки хлопчик не хрещенний.

У сюжеті повідомляється, що розмовляючи по телефону з чоловіком десантником Олена почула постріл. Про те, що її Іван помер, дівчина дізналась за кілька днів і одразу потрапила до лікарні. Рятувати вагітність Оленці довелося тричі.

“Я не знала, що буде, як буде, чи дитина лишиться живою. Дуже довго йшли схваткі і надзвичайно мало повітря для дитини”, – розповідає Олена Горошко.

“Було діагностовано, що жінка погано відчуває рухи плоду і було прийнято рішення, про те, що вона має бути розроджена шляхом операції кесаревого розтину. Слава Богу все пройшло без ускладнень”, – розповів акушер-гінеколог обасного перенатального центру.

Медики проваджали жінку, як рідну, а під пологовим її зустрічали патрульні поліцейські, котрі допомогли їй напередодні швидко добратись до лікарні та побратими загиблого чоловіка.

Жінка сирота її чоловік теж, мріяли про велику сім’ю. Але сьогодні родиною Оленки стали волонтери та побратими її чоловіка.

Читайте також:  “Ситуація критична, стан дуже важкий”: небайдужих просять помолитися за життя викладача

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.