facebook

Десятки тисяч гривень потрібні щомісяця Марії, щоб не дати шансу онкології поширитись

Понад два роки тому Марія дізналась, що в її тілі оселилась онкологія і до того ж, вже на такій стадії, що вже є метастази.

«Мене звуть Марія, я киянка, мені зараз 42 роки і від березня 2018 у мене рак молочної залози з метастазом в головний мозок з показником HER +++, що говорить про високий ступінь агресивності і необхідністю довічного прийому дорогих таргетних препаратів до того моменту, поки схема лікування працює», – розповідає Марія.

Прописаний препарат на кожен місяць коштує понад 20 тисяч гривень. «Оскільки є метастаз в головний мозок в область мождечка з набряком, це становить загрозу моєму життю, тому мені необхідне лікування препаратом, який я приймаю вже понад рік і він призначений ще мінімум на рік. За призначенням лікаря п’ю по 5-6 таблеток на день, тому мені необхідно 2-3 пачки на місяць по 9500 грн кожна», – розповідає Марія.

Зараз бажання жінки назбирати кошти на препарат. “Лише лікування цим препаратом може мені врятувати життя, перешкоджаючи утворенню нових метастаз і в голові і в усьому тілі. Це непідйомна сума для мене”, – каже жінка.

Реквізити для допомоги:


ПриватБанк 5168 7453 0067 0889
Монобанк 4441114440949681

Батовська Марія esyatki-tisyach-griven-potribni-schomisyacya-mariyi-schob-ne-dati-shansu-onkologiyi-poshiritis-1653773.html

Читайте також:  У відомого українського телеведучого та блогера знайшли рідкісне захворювання: він ледь ходить і говорить

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.