facebook

Дуже прошу допомогти🙏🏻🙏🏻 Поставте хоч +++ Онкохвора письменниця Ольга Ган потребує допомоги

У Львові розпочали збір коштів, які необхідні для порятунку життя місцевої письменниці, художниці та вчительки Ольги Ган. У жінки діагностували онкологічне захворювання.

 

Про це повідомила подруга письменниці Марія Якубич у фейсбуці.

“Моя подруга, талановита вчителька, письменниця, художниця і просто прекрасна людина Ольга Ган потребує допомоги!Попереднє лікування не дало результатів, хвороба прогресує! Але є надія! Лікування неймовірно дороговартісне… Вартість препарату – 120 тисяч гривень. Потрібно мінімум 6 курсів! Благаю, допоможіть!” – йдеться у зверненні.

Ольга Ган страждає від онкологічного захворювання. Оскільки хіміотерапія не принесла очікуваного результату, зараз лікарі змінили курс на іммунотерапію. Для цього потрібен препарат “Keytruda” або Кітруда (пембролізумаб).

Сама письменниця розповідає: “Одна капельниця (вищезгаданого препарату, –ред. “Львівські новини”) коштує 120 тис гривень, вона включає дві пляшечки даного препарату, кожна з яких коштує по 60 тис гривень, а це – на один прийом”.

Письменниця зізнається: навіть продавши усе своє майно вона не буде мати змоги оплатити лікування. Власне, тому звертається про допомогу до небайдужих.

Номер карточки: 4149 4991 4733 3965


Читайте також:  Зарплата в Україні буде 15 тисяч гривень: деталі гучної реформи

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.