facebook

Під час ДТП в Павлівці загинули жителі Підмихайля Іванна Гебура і Юрій Климишин

Під час ДТП в Павлівці загинули жителі Підмихайля Іванна Гебура і Юрій Климишин



Колектив державного підприємства ВО «Карпати» висловловив співчуття із приводу трагічної загибелі працівників – Іванни Гебури, в’язальника схемних джгутів цеху №12, та Юрія Климишина, в’язальника цеху №12, які працювали на заводі з 2016 року.

«Ми сумуємо разом із сім’ями, родичами та друзями загиблих», – йдеться у співчутті.

Нагадаємо, 8 лютого близько 23:30 надійшло повідомлення про те, що на автодорозі державного значення Н-10 сполученням Стрий-Чернівці-Мамалига в селі Павлівка Ямницької сільської ТГ відбулася ДТП з потерпілими.

Слідчі попередньо встановили, що 20-річний водій автомобіля «Мерседес Бенц Атео», виїжджаючи із другорядної дороги на головну, не врахував дорожню обстановку, не надав переваги в русі, в результаті чого допустив зіткнення з пасажирським мікроавтобусом «Мерседес Спрінтер». Останнім  керував 46-річний мешканець Калуша, повідомляє поліція області, який  перевозив працівників ВО «Карпати» із Новицької ТГ до  Івано-Франківська.

Від отриманих травм  загинули два пасажири мікроавтобуса: 53-річна та 54-річний мешканці Калущини. Також до медзакладу з травмами різного ступення доставлено ще тринадцять пасажирів автобуса.

Читайте також:  На Львівщині мотоцикліст наїхав на візок з немовлям та дворічну дитину

Шукайте деталі в групі Facebook