facebook

Названо чотири гірших дружини за знаком Зодіаку – часто скандалять і можуть перетворити життя на пекло

Астрологи назвали найгірших дружин за знаками Зодіаку.



Названо п’ять кращих чоловіків за знаком Зодіаку – перетворять життя обраниці на казку

Про це повідомляє ресурс heaclub.

Стрілець
Жінки, народжені під цим знаком, дуже активні і люблять зміни. Їм нудно заводити тривалі стосунки – це їх вимотує. Їм постійно потрібно щось нове, в тому числі і знайомства.

Про заміжжя Стрільці серйозно не замислюються. Їх життєві цілі не пов’язані з побудовою сім’ї та облаштуванням побуту. Набагато цікавіше проводити дні так, як бажає душа.

Скорпіон
Цей знак складний у всіх сферах, не виняток і романтичні відносини. Зі Скорпіонами складно ужитися – це вимагає великих витрат сил і енергії. Вони люблять маніпулювати.

Однак жінки-Скорпіони приваблюють протилежну стать своєю чарівністю. Але статусу дружини ще доведеться довго домагатися.

Лев
Горді, незалежні і самодостатні жінки народжені під цим знаком. Не кожному під силу добитися їх уваги і симпатії.

Леви швидше кар’єристки, ніж домогосподарки. Вони люблять приймати лідерську позицію і у відносинах, що влаштовує не всіх чоловіків.

Близнюки
Роль дружини такі жінки вважають нудною. Вони легко можуть знайти собі захоплення набагато яскравіше, на їхню думку. Близнюки дуже принципові. Вони хочуть вийти заміж, але партнера підбирають за своїми критеріями.

Це найбільш змінливий знак. Ви ніколи не зможете вловити настрій партнера, адже він змінюється дуже часто. Не рідко трапляються конфлікти і скандали на цьому підгрунті.

Читайте також:  Чоловік задушив дружину на очах у маленького сина

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.