facebook

Маленького Іллю паралізовуло після укусу бджоли, сотні тисяч на реабілітацію: “Допоможіть бога ради!”

Укус бджоли змінив життя маленького Іллі, тепер хлопчик потребує фінансової допомоги аби пройти реабілітацію.



Про це повідомляє ТСН.

8-річний Ілля Невеселий з Миколаївщини потребує допомоги. Все змінилося чотири роки тому, тоді його укусила бджола і хлопчик переніс зупинку серця, дві коми та операції у різних країнах світу.

“Кожен ранок я йшла до реанімації і молила Бога, щоб хоча б щось могло змінитися. Ми боролися за багато, навіть за вдих дитини”, – розповідає мама хлопчика Ганна.

Медики зробили все можливе та Ілля почав самостійно дихати та навіть керувати своїх тілом. Проте, щоб повноцінно запустити процес відновлення, потрібна спеціалізована реабілітація.

Аби вилікувати сина батьки продали все своє майно. Придбали все необхідне обладнання – тепер підключають за потреби.

Після трирічної реанімації атрофувалися всі м’язи й функції організму. Найменший рух дається хлопчику важко. Утім попри складний діагноз він почав напрочуд швидко відновлюватися.

“Гіпоксія через клінічну смерть, він більше реагує, більше сміється, він почав сидіти, починає трошки тримати голівку, починає рухати ручками, ніжками. Іллі необхідна реабілітація”, – розповідає лікар-реаніматолог Олеся Тверда.
Медики зазначають, що при правильній реабілітації хлопчик зможе знову говорити. Але після тривалого лікування наразі родина фінансово виснажена й потребує допомоги небайдужих.

“Повний місяць коштує 154 тисячі гривень. Це дуже страшно, коли розумієш, що дитині особисто я не можу допомогти і що всюди стоять гроші. Я мрію просто, щоб моя дитина мене обняла своїми ручками”, – каже мама хлопчика.
Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

5168 7427 3313 3643

Невесела Анна Миколаївна

Читайте також:  Де ти донечко? Вже тиждень шукають зниклу школярку – рожевий рюкзачок і білі черевички. Допоможіть! Репост

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.