facebook

На Донбасі через ворожий обстріл обірвалося життя морського піхотинця: “Україна втратила вірного сина”

У вівторок, 2 лютого, в районі проведення операції Об’єднаних сил внаслідок ворожого обстрілу обірвалося життя морського піхотинця старшого матроса Власенка Дмитра Леонідовича.



Про це йдеться у повідомленні пресслужби Військово-Морських Сил Збройних Сил України на офіційній сторінці у соцмережі Фейсбук.

“Вічна пам’ять нашому бойовому побратиму! На превеликий жаль, вчора, 02 лютого, в районі проведення операції Об’єднаних сил, під час виконання бойових завдань із захисту незалежності і територіальної цілісності України, внаслідок ворожого обстрілу, обірвалося життя нашого побратима – морського піхотинця старшого матроса Власенка Дмитра Леонідовича.”, – йдеться у повідомленні.

Особовий склад Військово-Морських Сил Збройних Сил України висловили щирі співчуття рідним і близьким загиблого морського піхотинця, який вірно стояв на захисті незалежності і територіальної цілісності України.

“Україна втратила ще одного вірного сина. Командування, весь особовий склад Військово-Морських Сил Збройних Сил України глибоко сумують і висловлюють щирі співчуття рідним і близьким загиблого. Вічна пам’ять герою! Командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також:  На Донбасі обстріляли два блокпости прикордонників

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.