facebook

“Ми були найщасливішіми на світі, але…”: маленька дівчинка бореться за своє життя

Маленькій Анні Ковальчук зі Збаражчини лише 1 рочок і 10 місяців, але дівчинка уже бореться за своє життя.

 

У дитини медики діагностували гострий мієлоїдний лейкоз.

Анна народилася разом із сестричкою Марією 29 березня 2019 року.⠀

«Ми були найщасливішіми на світі, але 12.01.2021 Анічка захворіла, піднялась температура, погано їла, з’явився висип… Після численних аналізів нам поставили страшний діагноз – гострий мієлоїдний лейкоз», – розповіла мати дівчинки Христина.

Дитину транспортували реанімобілем у Київську клініку «Охматдит».

«Появи на світ наших донечок ми чекали декілька років. Я пройшла чималі курси лікування і 29 березня 2019 року ми стали найщасливішими у світі, навіть вдвічі щасливішими, бо у нас народились дві неймовірні донечки: Анна і Марія, – розповіла матір дівчаток. – Машенька зараз дуже скучає за нами, але найбільше за сестричкою. А ми тим часом боремося за життя Анічки. Я тут не лише мама, а і медсестра, і санітарка… Хоч я обезсилена і сплю 1 годину на добу, але по-іншому зараз бути не може. Анічка потребує допомоги і турботи просто 24/7… Вона сильна, мужньо все це терпить і, ніби, розуміє що так потрібно зараз».

Жінка наголосила, якщо результати дослідження будуть невтішними, то знадобиться пересадка кісткового мозку.

«Я дякую кожному з вас, хто нам допомагає. Нехай Бог вам віддасть в 1000 разів більше і щоб ваші рідні ніколи не знали лікарняних стін. Я прошу про допомогу, в першу чергу молитовну за мою донечку, а також і фінансову, адже лікування дуже дороговартісне… Я бачу усі ваші репости і кожну гривню. Щиро дякую, ви наші чарівники… Я б не змогла без вашої підтримки», – підкреслила мати Анни.


Читайте також:  Хлопчику з Калущини, який потрапив у ДТП, потрібна допомога на лікування

Реквізити для допомоги маленькій Анні:
5168 7573 6280 6459
Ковальчук Юрій Володимирович (тато)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.