facebook

У дипломах про вищу освіту будуть зазначати інформацію про відмінні досягнення

В дипломах молодшого бакалавра, бакалавра, магістра, які видаються закладами вищої освіти, може зазначатися інформація про особливі досягнення та/або відзнаки здобувачів освіти.



Сьогодні, 29 січня 2021 року, Міністерством юстиції України зареєстровано наказ Міністерства освіти і науки України від 25.01.2021 № 102 «Про затвердження форм документів про вищу освіту (наукові ступені) та додатка до них, зразка академічної довідки». Про повідомили на Урядовому порталі.

Зокрема, в пункті 3 наказу йдеться про те, що в дипломах молодшого бакалавра, бакалавра, магістра, які видаються закладами вищої освіти, може зазначатися інформація про особливі досягнення та/або відзнаки здобувачів освіти з урахуванням положень пункту 10 частини другої статті 36 Закону України «Про вищу освіту».

Також зазначають, що позначку про відзнаку ставлять у дипломі про вищу освіту. Відповідно до наказу, в пункті 1 приміток до форми диплома молодшого бакалавра, бакалавра, магістра вказано, що рядок із записом про додаткову інформацію передбачається в разі відзнаки.

Читайте також:  На Прикарпатті на смітнику знайшли мертвим голову фермерського господарства

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.