facebook

На Рівненщині від Covid-19 померла молода жінка і її новонароджена дитина

На Рівненщині через кілька днів після пологів, померли породілля та новонароджена дитина.



Як повідомляє “03656.com.ua“, що першочергово про смерть жінки, стало відомо з соцмереж 25 січня. Співробітники висловлювали співчуття начальнику відділення призову Млинівського районного територіального центру комплектування та соцпідтримки (колишній військкомат) з приводу смерті дружини та сина. Згодом стало відомо, що млинівчанка Надія Возюк, хворіючи на COVID-19, народила хлопчика.

Журналістка Інформаційного порталу м. Дубно дізнавалась деталі в керівника Дубенського пологового будинку.

Повідомляється, що жінка народжувала в пологовому будинку м. Дубно, оскільки в неї діагностували коронавірус. Хлопчик появився на світ на 28 тижні вагітності, тобто недоношеним. Стан вагітної погіршувався за акушерсько-гінекологічними показниками, а тому через нагальну потребу зробили кесарський розтин. 20 січня млинівчанку перевели в область.

“Дитину забрали відразу в реанімацію в Рівне, бо там глибока недоношеність. Вчора немовля померло”, – повідомив Ростислав Андрощук.

За неофіційною інформацією видання “03656.com.ua”, в жінки були ще патології. Коронавірус і вагітність спровокували захворюваності, що “дрімали»”.

Для з’ясування точної причину смерті жінці проведуть, розтину.

 

Читайте також:  У Вінниці педагогиня випровадила дітей із класу, "щоб злість не пройшла", та принизила дитину з інвалідністю. Відео

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.