facebook

Не забирає тіло дочки з моргу: з’явилися нові дані про українку, що годувала дітей собачатиною

У мешканки Харкова, у якої поліцейські ювенальної превенції вилучили трьох дітей, що жили в квартирі, заваленій сміттям, і, можливо, харчувалися собачатиною, раніше було п’ятеро дітей. Померлу півтора роки тому дочку жінка досі не забрала з моргу.



Про це повідомляє видання Newsroom з посиланням на джерела в соцслужбах.

Як з’ясували журналісти, в 2009 році жінка народила старшу дочку Настю, через п’ять років – сина Мішу, а в 2016 році – ще одну дівчинку Машу. Наступного року вона з дочками поїхала з Харкова, хлопчик залишився у співмешканця, який через суд встановив батьківство і зараз самостійно виховує малюка.

В Одесі, куди поїхала жити харків’янка, в січні 2019 року в неї народилися доньки-двійнята. Одна з дівчаток через п’ять місяців померла. За фактом смерті дитини було порушено кримінальну справу, проте слідство не знайшло складу злочину. Труп дівчинки досі перебуває в Одеському обласному бюро судмедекспертизи, за нею ніхто так і не прийшов. Мати не визнає смерть дочки і вважає, що її викрали, хоча з цього приводу до правоохоронних органів не зверталася.

Нагадаємо, що троє інших дітей перебували в складних життєвих обставинах, старша з дівчаток з 2017 року перестала відвідувати школу. Комісія з питань захисту прав дитини подала позов до суду з вимогою позбавити харків’янку батьківських прав.

 

 

Читайте також:  Генпрокурор вперше за 7 років збирав у Карпатах гриби (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.