facebook

“Після 5-ти місяців мук і болі Господь забрав Артемчика до себе”: відійшов у вічність 2-річний хлопчик, який мав сильні опіки

Обірвалося життя 2-річного Артема Ключки, який 5 місяців боровся за своє життя. У Артема виявили 36% опіків тіла, які він отримав коли в машині замкнула проводка.

Про смерть хлопчика повідомляють у Благодійному фонді “ВІРЮ У ДОБРО”, передає “Це моя Україна“.

Так, у дописі фонду йдеться про наступне:

“5 місяців боротьби за життя в лікарняних стінах. 5 місяців борошна і болю.

Артемка втомився, втомився боротися …

Я знаю, що погані новини прийняти не легко, пишу Вам з сумом на серці, Артемку не вдалося врятувати, його забрав Бог до себе, не можу передати Вам це словами, але все пишуть нам за нього і дуже важко всім відповідати, я дуже сильно співчуваю рідним, життя не завжди приносить тільки радість, в ній бувають дуже важкі моменти, але потрібно зібратися і жити далі, незважаючи ні на що, життя одне.

Співчуваю всією душею ….

Зараз необхідно перевезти тіло малюка з Києва до Полтавської області. З похоронами ми допоможемо.

Хто хоче приєднатися будемо вдячні. Спасибі всім за молитви і підтримку.”

Зазначимо, що 2-річний Артемко разом з молодими батьками і сестричкою жив в селі Придніпрянське Кобеляцького району Полтавської області.

24 вересня Артемко сидів в машині, мама стояла поруч на вулиці. І в одну мить життя розділилося на «до і після». Щоб випередити гнівні прокльони, зазначимо що сім’я нормальна, мама дуже любить дітей. Замкнула проводка і Артем отримав при цьому травми несумісні з життям. Малюка доставили на лікуванні у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії КП «ДМКЛ ПМР» В дитини були виявили термічний опік полум’ям голови, обох кінцівки, ділянки лівого колінного суглоба, опік дихальних шляхів, опік кон’юнктиви, повіків обох очей. Загальна площа опіків тіла становила 36%.

Читайте також:  “У неділю різко стало погано”: Трагічно загинув 12-річний школяр. “Піднялась температура і він помер”

Вічная пам’ять хлопчику і співчуття рідним.



Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.