facebook

“Холостяк 11“ Михайло Заливако: що думають про нового героя шанувальниці шоу

“Холостяк 11” Михайло Заливако не справив належного враження на жінок – прихильниць популярного телевізійного шоу. Користувачки соціальних мереж серйозно розкритикували нового героя проєкту, вказавши на всі його, на їхню думку, недоліки.

Героєм 11 сезону шоу «Холостяк» став уродженець Харкова, 31-річний бізнесмен Михайло Заливако. Засновник логістичної компанії захоплюється спортом, про що говорить його зовнішній вигляд. Українець величезний любитель екстриму і сходження в гори. У 2019 він навіть піднявся на найвищу точку Європи – Ельбрус.

«Холостяк 11» зазначає, що хоче зустріти на проєкті справжню любов і дівчину, з якою зміг би зв’язати подальше життя.



Цікаво те, що шанувальниці шоу «Холостяк» не залишилися під враженням від нового учасника. Михайла вони називають перекачаним мужиком без родзинки.

«Після Іраклі, вже всі меркнуть….. тихо курять в стороні», «Шкода, що нині чоловіки думають, що тільки торсом можна привернути до себе увагу», «взагалі ні про що. Або ви вважаєте що тупо м’язи про щось кажуть?», «Мені одній здається що його голова занадто маленька для його тіла?», «Ніякий абсолютно, мужик якийсь і на цьому все», «Картинка шикарна, а дивитися нудно», – пишуть користувачі.

Читайте також:  "Гірше не було": в мережі розгорілася суперечка навколо переможця "Х-Фактора"

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.