facebook

“У мене померла мама…”: коронавірус обірвав життя 43-річної медсестри

“Підтримайте мене, друзі! У мене померла мама… “, – написав молодший син Тетяни Боцюри Максим в 5.47 ранку в чаті класу…



Після тривалої і важкої боротьби з коронавірусом 24 січня в Вінниці померла Тетяна Боцюра – дружина відомого лікаря Дмитра Боцюри, яка працювала медичною сестрою. Її рятувала вся лікарська спільнота, колеги робили все, що могли, але врятувати не вдалося. Залишилися без мами два синочка Максим і Юрій.

Медики зараз дійсно, як на «передовій» і віддають своє життя в боротьбі за наші життя! Їй було всього 43! Честь і світла пам’ять Тетяні Степанівні! Щирі співчуття рідним і близьким.

Сьогодні відбулася панахида з 9.30-11.00 в церкві Покрови Пресвятої Богородиці в мікрорайоні Пирогова. На прощання прийшли сотні колег, друзів, вся рідня. Чоловік Тетяни стояв біля її труни з сином і не міг стримати сліз.

“Ми боролися до останнього за Таню! Вона прийшла в наш колектив відразу після навчання, стала справжнім професіоналом, а як людина вона завжди була щира, відкрита і людяна … Без мами залишилося двоє хлопців! Сьогодні ми прийшли підтримати Дмитра, сина, її сестру… Це дуже сумний день для всієї лікарні Пирогова… На жаль, Бог забирає найкращих…” – зазначив Юрій Банах – відомий вінницький лікар і колега сім’ї.

Поховання Тетяни Степанівни Боцюри відбулося на кладовищі села Пирогово в передмісті Вінниці.

 

Читайте також:  У чиновників паніка: Зеленський пішов на відчайдушний крок. Українці аплодують

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.