facebook

У Вінниці стався вибух на території дитсадка, є постраждалі

У понеділок, 11 січня, у Вінниці стався вибух на території дитсадка №7 “Подоляночка” у мікрорайоні “Поділля”. За оновленою інформацією, опіки отримала одна дитина.
Про це повідомляє Вінниця.info з посиланням на пресслужбу поліції міста.


Інцидент стався близько 12:20. Спочатку в поліції повідомили, що ушкодження отримали троє дітей. Потім на місці події стало відомо, що незначний опік отримала лише одна дитина. Її не госпіталізовували.

Як розповіла одна очевидиця, вона почула “хлопок”, думала, що хтось з працівників дитсадка бавиться петардами. Потім вона вийшла на вулицю і побачила, що до місця їде “швидка” та “пожежна”.

Пізніше одна з виховательок розповіла батькам, що вибухівка була схожа на м’ячик-стрибунець. Вона думала, що діти вийняли цей м’ячик серед іграшок. За її словами, вони взяли його на гірку, після чого він “або випав з рук, або його стукнули відерцем”, внаслідок чого він взірвався.

“То якийсь саморобний пристрій. То не петарда. Воно кругленьке, як м’ячик. Виглядало, як м’ячик-стрибунець”, – пояснила вихователька.

Завідувачка дитсадка Олена Просєкова повідомила, що діти не постраждали, пошкоджено лише одяг. “Медики на місці оглянули дітей і малюків батьки забрали додому”, – каже Просєкова.

Що саме вибухнуло на дитячому майданчику і як вибухонебезпечні речовини потрапили на територію дитсадка, має встановити поліція. На місці працює слідчо-оперативна група, піротехніки та рятувальники. Дитячйи майданчик наразі оглядають.

Читайте також:  На острові Реюньйон призупинили пошуки уламків Боїнга

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.