facebook

20-річного студента збив п’яний водій, хлопець у тяжкому стані: потрібний розголос і допомога

Кілька днів назад в місті Богодухівка, що на Харківщині трапилася трагічна ДТП. Молодого хлопця, 20 річного студента Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Варченко Максима збив автомобіль.

Максим у важкому стані, у нього відкритий перелом ноги, пошкоджена голова, гематома в голові, перелом ноги, численні травми внутрішніх органів, серця в тому числі. Було зроблено безліч операцій. Хлопець перебуває в комі. Зараз рідні і близькі просять про допомогу для хлопця, а також розголосу справи, адже за їх словами винуватця ДТП хочуть “відмазати”.

Про це повідомляє Anna Liubchych на своїй сторінці у фейсбуці, передає “Це моя Україна“.

Так, у її дописі йдеться про наступне:

“П’яний співробітник поліції (Пушкар Олександр Сергійович, 27 років) збив пішохода і зник з місця ДТП У Богодухові, біля Прокуратури в 4.16 ранку, співробітник поліції, перебуваючи в нетверезому стані за кермом особистого автомобіля, збив пішохода (Варченко Максима, 20 років вчиться на 4 курсі НЮУ ім. Ярослава Мудрого), після чого зник з місця ДТП…

Варченко Максим від отриманих травм (відкритий перелом ноги, пошкоджена голова, гематома в голові, перелом ноги, численні травми внутрішніх органів, серця в тому числі….. було зроблено безліч операцій) пішохід перебуває в комі в 4 невідкладній Харкова. Водій втік з місця події. Був затриманий співробітниками поліції. У скоєному зізнався не відразу.

По приїзду співробітників поліції Пушкар Олександр перебував в нетверезому стані. На автомобілі видно вм’ятина від голови пішохода на лобовому склі, розбита фара.

Батьки і родичі підозрюваного підключають всі можливі зв’язки що б зам’яти справу і син був не винен. Родичі цього підозрюваного намагаються зам’яти справу!! Дядько його: Тризна Віктор Григорович і син дядька Тризна Артем Вікторович, зі слів людей, працювали в поліції, допомагають йому. Ми хочемо щоб громадськість знала в обличчя свого анти-героя”

Читайте також:  В Польщі сталася аварія українського буса, в якій постраждали українські заробітчани. Сім'я потребує допомоги

Про допомогу для 20-річного Максима Варченка звертається Оксана Михасюк у групі “Богодухівська гімназія №1 Богодухівської районної ради Харківської області”.




“ТЕРМІНОВО НЕОБХІДНА ДОПОМОГА НА ЛІКУВАННЯ!

Наш випускник, 20-річний Варченко Максим Максимович, сьогодні потрапив у ДТП.
Зараз перебуває у харківській лікарні у тяжкому стані.
Прохання до всіх, хто має можливість, допомогти на лікування або репостом.
Номер карти Приват 5168742719147807
(Варченко Надія Анатоліївна, мама)” – пише Оксана Михасюк.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.