facebook

На удачу, здоров’я і багатство: головні молитви на Різдво

7 січня християни східного обряду (православні та греко-католики) святкують Різдво. У народі вважається, що молитви в різдвяний Святвечір (6 січня) володіють неймовірною силою і той, хто дійсно потребує, отримає допомогу.

Які молитви потрібно читати в цей день.


Молитви на Різдво
Отче наш

Головна молитва. Словами “Отче наш” звертаються до Господа в будь-якій ситуації, з проханням або з вдячністю.

“Отче наш, що єси на небесах, нехай святиться ім’я Твоє, нехай прийде Царство Твоє, нехай буде воля Твоя, як на небі, так і на землі. Хліб наш насущний дай нам днесь; і прости нам провини наші, як і ми прощаємо винуватцям нашим, і не введи нас у спокусу, але визволи нас від лукавого “.

Молитва на щастя і добробут

“Різдво Твоє, Христе Боже наш, Восс світової світло розуму: в ньому, бо зірок службовці, зіркою учащуся, Тобі кланятися, Сонцю правди, і Тобі веде з висоти Сходу: Господи, слава Тобі”.

Молитва за власний кошт і багатство

“Господи Ісусе Христе, Боже наш, зволив ради нашого заради на землі у плоті явитися і від Безневестния і Пречистої Діви Марії невимовно родитися! Дякуємо Тобі, бо Ти сподобив нас, подвигом посту предочістівшіхся, досягнутих великого свята Твого Різдва і в радості духовної зі ангелами співати Тебе, з пастирями славословити, з волхвами поклонятися. Дякуємо Тобі, яко через велике Своє милосердя і безмірного поблажливості на недуги нашим, утешаеші нас що нині не точию Ізобільне поживою духовною, а й трапезою святковою.

Тому молимо Тебе, отверзающаго щедру руку Твою, виконуючого все живе благ Твоїх, дающаго всім їжу, відповідну часу і правилам церковним, благослови празднічния харчів, вірним людям Твоїм уготованния, особливо ця, від них же повінующеся Статуту Церкви Твоєї, в мімошедшіі дні посту утримувалися раби твої, нехай будуть оне куштували їх зі подякою за здоров’я, в підкріплення сил тілесних, в радість і радість. Щоб усі ми, всілякий достаток маючи, ізобіловаті будемо і в справи благая, і від повноти благодарнаго серця славити Тебе, пітающаго і утешающаго нас, купно ж і Безначальнаго Твого Отця і Пресвятого Духа на віки віків. Амінь “.

Читайте також:  “В місяць реально можна відкладати 1000 євро на відкриття бізнесу в Україні” – українка розповіла про роботу в Словаччині

Молитва на здоров’я

“У руки Твого превелікаго милосердя, о Боже мій, вручаю душу і тіло моє, почуття і слова мої, поради та думки моя, діла мої і вся тіла і душі моєї руху. Вхід і вихід мій, віру і проживання моє, перебіг і кінець живота мого, день і годину подиху мого, кончина моя, упокоєння душі і тіла мого. Ти ж, про Премілосерде Боже, всього світу гріхами неподоланне доброти, незлобивий, Господи, мене, більше всіх чоловіків грешнейшаго, прийми в руки защищения Твого і визволи від усякого зла, очисть багато численні провини моїх, подай виправлення злому і окаянному моєму життю і від прийдешніх гріхопадінь лютих завжди захоплювався мене, щоб ні в чемже коли Господь був розгнівався Твоє людинолюбство, Мже, покривай неміч мою від бісів, пристрастей і злих людей. Ворогом видимим і невидимим заборонам, керуючись двома врятованим шляхом, доведи до Тебе, пристанища моєму і бажань моїх краю. Даруй ми кончину християнських, бездоганної, мирної, від повітряних духів злоби збережи, на Страшному Твоєму Суді милостивому рабу Твоєму буди і приєднай ма праворуч благословенним Твоїм вівцям, та з ними Тобі, Творця мого, славлю на віки. Амінь. ”

Молитва про заміжжя

“З великою радістю звертаюся до тебе, Матір Божа. Ти та, хто наповнила любов’ю плід лона свого. Я, раба Божа, молю тебе зараз про допомогу. Прошу, даруй мене любов’ю взаємної і щирою. Пішли мені чоловіка люблячого і турботливого, щоб я могла ростити дітей в щасті і радості. Хай святиться ім’я твоє. Амінь “.

 

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.