facebook

Як Ані Лорак живе після розлучення і як виглядає її новий обранець

Ані Лорак давно перестала бути тільки українським надбанням, тепер вона знаменитість більшого масштабу. Успіх прийшов до неї ще в 90-х, коли виконавиця була зовсім маленькою. Хто б міг подумати, що дівчинці зі скромної родини належить стати популярною співачкою і кумиром багатьох.



Так само, як багато років тому ніхто не підозрював про творчі успіхи Ані Лорак, вона свого часу не думала, що чоловік може виявитися їй невірним. У 2018 році артистка була неприємно здивована роликом в мережі, головним героєм якого був її чоловік Мурат Налчаджиоглу.

Короткий ролик демонстрував досить не двозначне спілкування судженого Лорак і любительки вечірок, якоїсь моделі Бєляєвої. З’ясувалося, що в той час, поки Ані Лорак їздить на гастролі і збирає стадіони, чоловік шукає їй заміну в особі випадкових знайомих.

Після нещасливого ролика Ані Лорак ще півроку боролася за свою сім’ю, але союз з колись коханою людиною стрімко руйнувався. Чоловіка не зупиняло навіть те, що у нього з Ані є спільна дитина, дівчинка Софія.

На початку 2019 року в пресу просочилася сумна новина: Ані Лорак подала на розлучення. Більше бути дружиною турецького підданого Лорак не хотіла.

https://muwhi.ru/, https://showbiz.clutch.ua
https://muwhi.ru/, https://showbiz.clutch.ua
Коли пара співачки і спекотного мачо тільки починала свій роман, багато хто дивився на них скептично. Здавалося, що молода співачка нарешті вирвалася з рук старого продюсера Фальоси, і шукає романтичних відносин з першим зустрічним.

На ділі виявилося, між молодими людьми з самого початку все було серйозно, і шлюб Ані Лорак та Мурата протримався цілих 14 років! Щоб жити з артисткою, Мурат переїхав з Туреччини в Україну. Там родина намагалася будувати власну справу, відкрила ресторан. Коли запуск прогорів, подружжя перебралася до Росії, там популярна артистка живе з дочкою і сьогодні.

Читайте також:  “За дружину платять золотом” – українка про життя в Туреччині

https://muwhi.ru/, https://showbiz.clutch.ua
https://muwhi.ru/, https://showbiz.clutch.ua
Попри те, що співачка – особистість публічна, розповідати про особисті переживання на широку публіку співачка не хотіла. Вона поповнила ряди тих, хто розлучається тихо, і не ходить по ток-шоу задля привернення уваги до своєї персони.

Ситуацію, яку важко назвати приємною, Ані Лорак ніяк не коментувала більше року, як не коментувала вона і вчинок Мурата. Тільки в 2020 році вона змогла відверто поділитися переживаннями. Виявилося, що розлучення стало для неї неприємною несподіванкою, яка відібрала всі сили. Після того, як вона дізналася про полигамности Мурата, півроку Ані щосили намагалася врятувати їх потопаючий шлюб, на жаль, їй це не вдалося.

Після 14 років разом Ані довго звикала бути одна, і не поспішала починати новий роман. Тільки недавно стало ясно, що Ані все ж таки зважилася на нові відносини.

https://muwhi.ru/, https://showbiz.clutch.ua
https://muwhi.ru/, https://showbiz.clutch.ua
Кілька років тому Ані Лорак працювала з саунд-продюсером Єгором Глєбовим, який створив її хіт “Сопрано”. Дівчина хотіла ще раз попрацювати з Глєбовим, але він віддав перевагу роботі з Лорак альбом Єгора Крида. Тільки через три роки 41-річна співачка змогла знову зустрітися з саунд-продюсером, і в цей раз вони залишилися вдвох надовго.

Роман пари тільки починається, і ніхто не форсує події. До того ж, Глєбов – людина непублічна, і цурається навіть соцмереж. Якщо в їх парі і намітяться зміни, публіка про це дізнається нескоро.

https://muwhi.ru/, https://showbiz.clutch.ua
https://muwhi.ru/, https://showbiz.clutch.ua
Як каже сама Ані, розлучення стало для неї важким випробуванням, і поки вона не готова вступити в шлюб. Мабуть, розчарування від відносин з Муратом було занадто велике.

До речі, дочка Ані і турецького мачо не розпещена увагою батька. Мурат показується рідко, і майже не приділяє дитині часу. Його дозвілля зайнятий релаксом з новою подружкою. Не так давно в мережі опублікували знімок, на якій Мурат з черговою подругою-моделлю. Мабуть, працівниці фешн-індустрії йому подобаються більше, ніж вокалісткі.Как Ані Лорак пережила розлучення, і хто став її новим обранцем

Читайте також:  Сергій Притула вперше прокоментував конфлікт з Фреймут

 

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.