facebook

На Львівщині BMW влетіло в автобус із підлітками: багато постраждалих. Фото

На автодорозі Київ – Чоп у Львівській області BMW влетіло у Mercedes Sprinter із людьми в салоні. Внаслідок аварії травми отримав водій легковика і восьмеро пасажирів мікроавтобуса, серед яких є неповнолітні.

ДТП трапилася 2 січня приблизно о 23:00 біля села Давидів Пустомитівського району. Про це інформує відділ комунікації поліції Львівської області, а видання “Varta Львів” опублікувало фото з місця події (щоб подивитися, доскрольте новину до кінця).

За даними правоохоронців, 26-річний місцевий мешканець на ВMW не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху й зіткнувся з мікроавтобусом. За кермом Mercedes Sprinter перебував 36-річний житель Луцька.

Після аварії по медичну допомогу звернулися вісім пасажирів мікроавтобуса – мешканці Волині. Четверо з них неповнолітні віком 17 років, один – 18-річний, двоє – 20-ти і один – 52 років

Медики швидкої госпіталізували 17-річну дівчину, решту пасажирів відпустили додому після надання допомоги. З травмами до лікарні потрапив і водій легковика.



За фактом ДТП слідчі Пустомитівського відділу поліції, за процесуального керівництва третьої Львівської місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Поки проводиться досудове розслідування, поліцейські встановлюють обставини аварії.

Читайте також:  На Донбасі загинув 27-річний військовий з Львівщини Роман Задорожний

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.