facebook

Страшні слова! Звіробій щойно влаштувала публічну істерику – накинулась на президента. Жорсткі погрози – Зеленський в ауті

Український волонтер АТО, кандидат в депутати від партії Європейська солідарність по мажоритарному округу №87 в Івано-Франківській області Маруся Звіробій відзначилася черговим жорстким висловлюванням на адресу президента України Володимира Зеленського.



Зокрема, Звіробій в своєму Telegram-каналі цитує заяви Зеленського в 2019 і 2020 році. У минулому році Зеленський говорив, що Порошенко не хотів закінчувати війну, однак в інтерв’ю від 25 грудня 2020 роки він не виключив нового військового нападу з боку Росії.

За її словами, таким чином, Зеленський визнав брехню в своїх словах, і тепер стає незрозумілим, чому “він хоче посадити Порошенка”.

“Лідор думки визнає, що брехав в кожному своєму слові. Все незрозуміліше, за що саме він хоче садити Порошенка. Ось прямо я вже готова в ті його вилуплені очі запитати, враховуючи, що за півтора року так і не знайшли РЕАЛЬНОЇ підстави для висновку, а сам Зеленський щодня визнає дії попереднього президента правильними “, – експресивно висловилася волонтер.

Крім того, вона зробила ряд звинувачень на адресу Зеленського і пригрозила йому тюремним ув’язненням.

“Так за що, ти зелена макака, саджаєш сьогодні людей??? Чому у тебе Єрмак не сидить з оприлюдненими плівками про те, як він посади в твоєму офісі продає. Чому ТИ своїм тупим наказом не надавати допомогу вбив військовослужбовця і не сидиш? Я бачу, що у вашої зеленої когорти вже занадто багато підстав для ув’язнення. Ти сядеш Вовка! Я тобі обіцяю, якщо тебе не вб’ють, то ти сядеш! ” – емоційно підкреслила Звіробій.

Українці вже відзначають, що Звіробій остаточно зійшла з розуму і це з рук їй не зійде. Також коментатори закликають правоохоронні органи нарешті взятися за неї.

Читайте також:  Зеленський анонсував нульову декларацію в 2020-му: хто повинен буде показати доходи і скільки заплатимо

Нагадаємо, в кінці жовтня минулого року волонтер Маруся Звіробій і депутат від Європейської солідарності Софія Федина опублікували відео з жорсткими заявами на адресу Володимира Зеленського після поїздки президента в селище Золоте на Донбасі. Їх слова розцінили як погрозу президенту Зеленському, після чого в ДБР вручили Федині і Звіробій відповідне повідомлення. Печерський суд Києва зобов’язав громадянку Олену Самбул (Маруся Звіробій) здати закордонний паспорт і носити електронний браслет.

У червні Маруся Звіробій зробила нову експресивну заяву на адресу Володимира Зеленського, яка містила образи на адресу гаранта і його дружини.

10 грудня стало відомо, що Маруся Звіробій має намір балотуватися на довиборах в Раду по 87 округу в Івано-Франківській області від партії Європейська солідарність.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.