facebook

“Все зруйновано. Сумно”: Країна в шоці! Кондратюк різко висловився про “російський” скандал з легендарною українською співачкою

На Росії заявили, що артистка підтримує війну і їде виступати в РФ.


Ігор Кондратюк прокоментував скандал, який стався з українською співачкою Софією Ротару в Росії, де заявили, що артистка підтримує війну і їде виступати в РФ. Телеведучий і продюсер Кондратюк на своїй сторінці у Facebook зазначив, що для створення легенди потрібні роки, але щоб все це зруйнувати досить одного виступу, передають Патріоти України 27 листопада 2019 року.

Російські діячі культури обурені тим, що Софія Ротару буде давати гастролі в РФ. Вони закликають бойкотувати виступи співачки, після того, як сестра Ротару заявила, що співачка матеріально підтримує воїнів АТО.

Софія РотаруСофія Ротару
Концертний директор Софії Ротару Сергій Лавров у програмі “60 хвилин” спробував прояснити ситуацію. Він заявив, що співачка ніколи не спонсорувала АТО і не посилала банки з варенням. При цьому він підкреслив, що інтерв’ю сестри співачки, в якому вона розповіла, що допомагає українським військовим, це “повна підстава і брехня журналістів жовтої преси”. Лавров зазначив, що у співачки велика сім’я і їй є кому допомагати грошима. Він також додав, що в минулому році Ротару не поїхала на “Пісню року” в Москву, тому що не хотіла потрапити в провокації.



Концертний директор артистки також розповів, що в цьому році Ротару приїжджає на “Пісню року”, яка завжди була безкоштовною для всіх артистів, тому мови про заробітки співачки не йде.

Ігор Кондратюк підкреслив, що спонсором війни Росії проти України і анексії Криму є Росія на чолі з її президентом Володимиром Путіним. “Спонсором” АТО є держава – жертва російської агресії – Україна, – та її свідомі і небайдужі громадяни, які вважають, що батьківщину потрібно захищати від зовнішньої агресії!” – додав Кондратюк.

Читайте також:  “Закопали, катували, бо їх викликав”: у Тернополі спалахнув ще один скандал із поліцейськими

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.