facebook

У клініці в США припинили використовувати вакцину Pfizer: з’явилися побічні реакції

У медичному центрі Конделл в місті Лібертівілль (штат Іллінойс) тимчасово призупинили вакцинацію проти коронавірусу після того, як у її співробітників виникли побічні реакції після уколу.



Про це повідомляють на сайті Foxnews.

Після ін’єкції вакцини Pfizer четверо співробітників клініки відчули поколювання в області серця і підвищення частоти серцевих скорочень. Троє з них під час погіршення самопочуття перебували вдома, не потребуючи госпіталізації, ще одному вакцинованому довелося надавати медичну допомогу в лікарні.

В інших підрозділах цього медичного центру, вісім з яких розташовані в штаті Іллінойс і ще три в штаті Вісконсін, щеплення продовжують робити.

У клініці підкреслили, що четверо постраждалих співробітників представляють лише незначну частину з 3000 співробітників організації, які були щеплені з моменту появи вакцини Pfizer і BioNTech на початку цього тижня.

Чиновники заявили, що пауза вакцинації в Лібертівіллі була викликана великою обережністю для того, щоб краще зрозуміти, через що могли виникнути побічні реакції.

Читайте також:  Уряд планує застрахувати вчителів і школярів від коронавірусу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.