facebook

“Хочеться не плакати, а кричати”: зниклого безвісти у Тернополі студента знайшли мертвим

21-річного тернопільського студента Юрія Зайкова, якого уже кілька днів розшукували на території області, знайшли мертвим. Хлопець родом із Волочиська, Хмельницької області, утім останні роки проживав і навчався у Тернополі. 



Про смерть юнака у соціальній мережі Facebook повідомила директорка інституту міжнародних відносин ім. Б. Гаврилишина Ірина Іващук.

“З великим болем і сумом ми отримали цю гірку звістку, яка сколихнула інститут. Пішов з життя наш студент,  надзвичайно добрий, життєлюб і невичерпний оптиміст Зайков Юрій”, – написала Ірина Іващук.

Хлопець навчався на четвертому курсі на спеціальності “Готельно-ресторанна справа”. За інформацією правоохоронців, хлопець не виходив на зв’язок із рідними від 10 грудня.

“Ми до останньої хвилини вірили, що його пошуки закінчаться доброю новиною… На жаль…”, – написала директорка начального закладу.

Також Ірина Іващук охарактеризувала хлопця як привітного і доброзичливого.

“Його любили одногрупники. Чесно, він дуже хороший був, завжди, коли бачились, він запитував як справи, що нового. Він дуже щирий і добрий, справедливий, він був веселим, дружелюбним. Я не знаю, чи є людина, яку він обідив. Хочеться не просто плакати, а кричати! Бо жити б йому! Закохуватися! Закінчити навчання! Працювати! Реалізовувати мрії! Жити! Нехай світлою буде твоя дорога, хлопчику…А душа знайде спокій…”, – написала вона.

Причина смерті Юрія Зайкова наразі невідома.

Читайте також:  Через коронавірус помер видатний український актор (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.