facebook

“У нас у Франківську дуже добра відвідуваність…” – засновниця скандального салону БДСМ

Засновник мережі салонів еротичного масажу і БДСМ “Grande Royal de la Fleurs” Ксенія Боголюбова заперечує, що її заклад в Івано-Франківську – бордель.


Фото "Репортера".

Звинувачення франківців, які вимагають закрити “дім розпусти”, як люди називають “еротичний салон” на вулиці Чорновола, 99, засновник і гендиректор мережі “Grande Royal de la Fleurs” киянка Ксенія Боголюбова вважає безпідставними.

“У нас немає проституток, – запевняє гендиректор. – Ми офіційно зареєстрована компанія, дотримуємося українських законів. Проституція і порнографія в Україні заборонені, і в наших салонах цього немає. Є БДСМ, жіноча домінація, масажі… Ви ж знаєте, що таке БДСМ? Це порка, зв’язування… Закон цього не забороняє. До нас приходять і чоловіки, і жінки, і пари. Фактично це клуб, де можна поспілкуватися, познайомитися, розслабитися…”

Боголюбова каже, що не планує через протести мешканців будинку переносити салон в інше місце. Заклад розміщено в нежитловому фонді, нагадує Боголюбова, а мешканцям квартир над салоном її працівниці і відвідувачі не заважають. “У нас не дискотека. У нас чемні, спокійні дівчата працюють, не проститутки. Загалом, у нас дуже добра в Івано-Франківську відвідуваність. Салон виявився популярним”, – каже Боголюбова.

Протести сусідів і скаргу в міліцію з вимогою порушити кримінальне провадження підприємець не вважає навіть “конфліктом”. “Це не конфлікт – це наслідок надмірного інтересу, – пояснює Боголюбова. – Подібне було у Львові, але згодом чудово порозумілися”.

Тим франківцям, які підозрюють, що салон – це таки бордель, підприємець радить “менше ходити на всілякі збори, а натомість зайти на еротичний масаж і зняти напруження, і взагалі зайнятися собою, фітнесом, красою”.

Вчора мешканці будинків №97, 99 і 101 на вулиці Чорновола на зборах вирішили звернутися до правоохоронних органів з вимогою закрити скандальний заклад, де пропонують БДСМ та еротичний масаж. Мешканці вважають салон замаскованим домом розпусти, сусідство з яким, серед іншого, ображає почуття самих мешканців та може погано вплинути на їхніх дітей.

Читайте також:  Середньовічний замок на Прикарпатті показали з висоти пташиного польоту (ВІДЕО)

джерело http://kurs.if.ua/news/u_nas_u_frankivsku_duzhe_dobra_vidviduvanist__zasnovnytsya_skandalnogo_salonu_bdsm_22074.html

Шукайте деталі в групі Facebook