facebook

На Франківщині коронавірус забрав життя отця Михайла

У віці 69 років відійшов до Господа отець Михайло Гундяк. Він був настоятелем храмів Зачаття прав. Анною Пр. Богородиці та Воздвиження Чесного Животворчого Хреста сіл Шепарівці та Іванівці Коломийського деканату ПЦУ.

Про це повідомляють на сторінці у facebook Коломийського деканату ПЦУ.



Парафіяни відгукуються про Отця Михайла тільки з позитивної сторони. Пишуть, що він добрий та чуйний, завжди вислухає та підтримає. Як написала у facebook парафіянка Лілія Мочернюк:

“Білим голубом відлетіла у вічність душа нашого дорогого отця Михайла, який багато років піклувався за наші душі, щоб приблизити нас до Господа. Він залишив у наших серцях глибокий слід і світлу пам’ять про себе. Це був справжній пастир з великої букви, який ніколи нікому ні в чому не відмовляв, а знаходив для всіх час.

У нього було для кожного і особливе слово, і усмішка, і настанова. Знав кого підбадьорити, кого розрадити, а кого просто пожаліти. Такого отця більше не буде… Ми вдячні Богу, що на нашому життєвому шляху був такий духовний наставник. Вічна і світла пам’ять Вам дорогий наш отче Михайле! Отець Михайло УАПЦ с. ІВАНІВЦІ”, – написала пані Лілія.

Як стало відомо виданню Дзеркало, отець Михайло Гундяк помер від ускладнень коронавірусу.

 

Читайте також:  На війні загинув боєць 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади Роман Довгий

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.